Frist med en unik og kreativ softis

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Frist med en unik og kreativ softis

Løft serveringen til nye høyder med enkle triks – gjør iskjeksen ekstra fristende med fargerikt strøssel! Løft både iskremens utseende og smak, med deilig pynt.

Nå kan du eksperimentere med mange nye smaker og morsomme kombinasjoner. Her finner iskremelskeren sine favoritter, og kun fantasien setter grenser for hva kunden kan imponeres med i en kjeks eller i et beger. Kanskje Lakriscrunch strøssel og Karamellsaus blir sommerens hotte tilbehør til softisen?

 

Du trenger:

  • Hennig-Olsen softis eller kuleis
  • Sjokoladesaus fra Hennig-Olsen eller smeltet sjokolade
  • Ditt favorittstrøssel, kanskje Tutti Frutti?
  • Beger eller kjeks

Slik gjør du:

  1. Dypp kjeksen i smeltet sjokolade eller Sjokoladesaus
  2. Rull den i ditt favorittstrøssel
  3. Server med softis eller kuleis toppet med mer strøssel og sauser

 

Mer inspirasjon? 

 

 


Produkter fra Hennig Olsen is

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Har din bedrift startet med, eller vurdert å starte med takeaway eller catering? Vi ser at mange av dere er kreative og finner nye måter å servere kundene på om dagen. Vi heier på dere, og ønsker å hjelpe til med å foreslå produkter som kan være til hjelp.

Artikkelbilde Frist med en unik og kreativ softis

Løft serveringen til nye høyder med enkle triks – gjør iskjeksen ekstra fristende med fargerikt strøssel! Løft både iskremens utseende og smak, med deilig pynt.

Artikkelbilde Hygiene og smittevern

Renhold er kanskje viktigere enn noen gang. For å få en bedre oversikt har vi i ASKO Servering laget en brosjyre med oversikt over produktene innenfor denne katagorien. Ta en titt i vår nye brosjyre!

Artikkelbilde Smittevernsutstyr - har du det du trenger?

Når folk samles øker risikoen for smitte. Sørg for at du har alt du trenger for å opprettholde smittevern og gi gjestene en trygg opplevelse.

Artikkelbilde Egg og eggprodukter

Egg er et basisprodukt på de fleste kjøkken. Det er både lønnsomt og veldig anvendelig.

Til kassen