
Førstehjelp for kjøkken
Velfylt Førstehjelpstasjon for kjøkken
Cederroth har utviklet et sortiment som er tilpasset for storkjøkken. Cederroth First Aid & Burn Station inneholder flere typer brannskadeprodukter som f.eks. Cederroth Burn Gel Spray og Cederroth Burn Cover som beskytter og lindrer ved mindre brannsår. Stasjonen inneholder også Salvequick Detectable Blue plaster i flere forskjellige størrelser, spesielt tilpasset for håndtering av næringsmidler, samt Cederroth Soft Foam Bandage Blue, et limfritt plaster som blir sittende på - også i vann.

Smidig plasterdispenser for steder med liten plass
Som komplementering til arbeidsplasser med ekstra stor risiko for kuttskader, har Cederroth utviklet en mindre enhet til f.eks. mindre serveringssteder; Cederroth Wound Care Dispenser.
Se instruksjonsvideo om hvordan du bruker Cederroth Wound Care Dispenser Blue her.

Øyeskader i et restaurantkjøkken
En annen risiko er ved oppvaskmaskinen, der man håndterer maskinoppvaskmiddel som kan gi alvorlige øyeskader. Cederroth Øyedusj virker ved at den nøytraliserer øyets pH-verdi, dvs. at den har en nøytraliserende effekt på sprut av alkalier og syrer, noe som gir raskere resultat enn med vanlig koksaltløsning.*
Se instruksjonsvideo om hvordan du bruker Cederroth Øyedusjstasjon her.

*Generelt er effekten sterkere på alkalier enn på syrer.

Når festivalen skal velge vin, handler det ikke bare om smak – det handler også om logistikk, kvalitet og tempo i serveringen. Velg vin med skrukork neste gang dere bestiller inn til baren.

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester.

Ost passer utmerket som forrett, dessert eller kun for kos! Nora Krogstad som er konditor og landslagskokk viser hvordan man kan sette sammen en fin ostetallerken som avslutning på et godt måltid!

Smaksrike og digge tygg fra Røros – perfekt til aperitiffen. Rørosmeieriet vekker appetitten og egner seg godt både til aperitiffen, som forrett eller til tapasbordet.