Bilde
Annonsørinnhold

Førstehjelp for kjøkken

Førstehjelp er en viktig del av kjøkkenutstyret. I et restaurantkjøkken er risikoen for kuttskader og brannskader stor fordi tempoet ofte er høyt. Derfor er det viktig å ha riktig førstehjelpsutstyr, som er brukervennlig og lett tilgjengelig.

Velfylt Førstehjelpstasjon for kjøkken

Cederroth har utviklet et sortiment som er tilpasset for storkjøkken. Cederroth First Aid & Burn Station inneholder flere typer brannskadeprodukter som f.eks. Cederroth Burn Gel Spray og Cederroth Burn Cover som beskytter og lindrer ved mindre brannsår. Stasjonen inneholder også Salvequick Detectable Blue plaster i flere forskjellige størrelser, spesielt tilpasset for håndtering av næringsmidler, samt Cederroth Soft Foam Bandage Blue, et limfritt plaster som blir sittende på - også i vann.

 

Se instruksjonsfilmen om hvordan du bruker Cederroth-produktene og hva First Aid & Burn Station inneholder her.

 

 

Smidig plasterdispenser for steder med liten plass

Som komplementering til arbeidsplasser med ekstra stor risiko for kuttskader, har Cederroth utviklet en mindre enhet til f.eks. mindre serveringssteder; Cederroth Wound Care Dispenser.

 

Se instruksjonsvideo om hvordan du bruker Cederroth Wound Care Dispenser Blue her.

 

 

Øyeskader i et restaurantkjøkken

En annen risiko er ved oppvaskmaskinen, der man håndterer maskinoppvaskmiddel som kan gi alvorlige øyeskader. Cederroth Øyedusj virker ved at den nøytraliserer øyets pH-verdi, dvs. at den har en nøytraliserende effekt på sprut av alkalier og syrer, noe som gir raskere resultat enn med vanlig koksaltløsning.*

 

Se instruksjonsvideo om hvordan du bruker Cederroth Øyedusjstasjon her.

 

 

*Generelt er effekten sterkere på alkalier enn på syrer.


Produkter fra Norgesplaster

Artikkelbilde Spar tid og unngå korktrøbbel – velg skrukork

Når festivalen skal velge vin, handler det ikke bare om smak – det handler også om logistikk, kvalitet og tempo i serveringen. Velg vin med skrukork neste gang dere bestiller inn til baren.

Artikkelbilde Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester.

Artikkelbilde Lag en fin ostetallerken!

Ost passer utmerket som forrett, dessert eller kun for kos! Nora Krogstad som er konditor og landslagskokk viser hvordan man kan sette sammen en fin ostetallerken som avslutning på et godt måltid!

Artikkelbilde Draughtmaster Flex fra Ringnes

Et enkelt tappesystem fra Ringnes.

Artikkelbilde Smaksrike småretter fra Rørosmeieriet

Smaksrike og digge tygg fra Røros – perfekt til aperitiffen. Rørosmeieriet vekker appetitten og egner seg godt både til aperitiffen, som forrett eller til tapasbordet.