Aass Bryggeri gir deg fordelene ved å benytte boksemballasje!

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Aass Bryggeri gir deg fordelene ved å benytte boksemballasje!

Boks er i ferd med å bli et vanligere syn ved barer og serveringssteder på bekostning av glassflasker. Emballasjen er ikke lenger kun forbeholdt turisthytter og campingplasser. Men, hvorfor har det blitt slik? Hvilke fordeler har aluminiums boks?

Emballasjen er rimeligere å masseprodusere:
Aluminiums boks er rimeligere å produsere enn glassflasker. De er også rimeligere for leverandøren å tappe opp drikke på, gjennom en effektiv produksjonslinje. Det gir aluminiums boksen en prisfordel ved innkjøp opp mot annen emballasje som er laget av andre materialer. At tilsvarende bokser tappes opp for salg i dagligvarebutikker, gir en ytterligere stordriftsfordel.

 

Emballasjen er det mest bærekraftige alternativet
Egenvekten av en 0,33 aluminiums boks er 11-12 ganger lavere enn tilsvarende 0,33 glassflaske. Det betyr mindre gods som krever energi til gjenvinning, og mindre emballasje som må transporteres. Fasongen til bokser gjør også at et brett med 0,33 boks tar rundt halvparten av plassen til et brett med flasker. Det vil du også merke på varelageret. Aluminium kan også gjenvinnes til nye produkter nærmest i det uendelige. En tom boks er lett å håndtere på bakrommet og kan enkelt leveres til Infinitum for gjenvinning.

 

Emballasjen bevarer produktets kvalitet bedre
I en aluminiums boks har en drikkevare det mørkt og trivelig. De fleste drikker har ikke godt av lys fordi lys fører til smaksforringelse. I tillegg fungerer boksen som en god barriere mot oksygen som også kan påvirke smaken. Et av ankepunktene mot boks er at «det smaker metall». Det er i praksis umulig. Innsiden er dekket med epoxy, som medfører at drikken ikke er i kontakt med metall.

 

Så vil glassflasker snart tilhøre museum? Sannsynligvis ikke. I mange tilfeller handler det om en helhetlig serveringsopplevelse for kunden. En del av den opplevelsen er følelser. Så lenge gjesten føler seg bedre ivaretatt ved servering fra glassflaske, så har den besøkende alltid rett.


Boks - Et godt alternativ!

Artikkelbilde Mat i barnehagen

Trenger du hjelp til innkjøp av mat i din barnehage?

Artikkelbilde Frist med en unik og kreativ softis

Løft serveringen til nye høyder med enkle triks – gjør iskjeksen ekstra fristende med fargerikt strøssel! Løft både iskremens utseende og smak, med deilig pynt.

Artikkelbilde Hent inspirasjon til en spenstig vegetarmeny

Slåtto og Sevan presenterer produkter og komplette menyer tilpasset ditt kjøkken. La deg inspirere av fargerike og spennende forslag.

Artikkelbilde Beger, skåler og takeaway-emballasje

Vi har et stort sortiment innen nonfood og du finner mange produkter som du kan benytte på ditt serveringssted. Vi har også et stort utvalg som passer for levering og henting.

Artikkelbilde La sommeren bli inspirert av Papstar!

Her finner du sesongens aller fineste produkter til ditt sommerbord.