Usikker på hva du skal sette på menyen? Vi i Unil+ gir deg noen tips!

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Usikker på hva du skal sette på menyen? Vi i Unil+ gir deg noen tips!

Vi i Unil+ hjelper deg gjerne med inspirasjon til hva du kan sette på menyen i sommer. Vi er fortsatt inne i et annerledes år, men husk at vi i Unil+ ønsker å hjelpe deg med gode produkter, tips og ideer til hva du kan sette på menyen enten du får åpne til sommersesongen eller det er take-away som gjelder.

Din signatur fiskesuppe!
Av klassiske vår og sommer retter er din signaturfiskesuppe med base fra Unil+ en hit! Ved bruk av basen kan du enkelt lage din fiskesuppe. Av sjømat til fiskesuppen er laks og sei i terning, pillede reker og krepsehaler gode alternativer. Server det sammen med en god baguette og kuvertsmør.

 

Reker:

Enten du serverer reker på den klassiske måten med oppskåret loff, majones og sitron eller som et rekesmørbrød, hjelper vi Unil+ deg gjerne med det du trenger! Akkurat nå får du en ekstra god pris på fiskesuppebase og reker!

 

Andre tips til hva du kan sette på menyen:
Kanskje du har annet du vil sette på menyen? Vi har derfor laget en «meny oversikt» med de produktene vi kan tilby som gjør at du får en smakfull, lønnsom og spennende vår og sommermeny. Her er det både tips på ferdig produkter og råvarer du kan bruke for å lage dine egne signaturretter. Vi har tips til klassikere, pasta og pizza, "på grillen", småretter, smørbrød, desserter,sjømat,veggis, tilbehør og mye annet. 

 

Vi i Unil+ håper dette kan være til inspirasjon, og husk at vi i hjelper deg gjerne! Så ikke nøl med å ta kontakt med Unil`s distriktssjef der du holder til.

 

Lykke til!


Produkter til fiskesuppe fra Unil+

På grillen fra Unil+

Pølser fra Unil+

Nonfood fra Unil+

Tilbehør fra Unil+

Artikkelbilde Smittevernsutstyr - har du det du trenger?

Når folk samles øker risikoen for smitte. Sørg for at du har alt du trenger for å opprettholde smittevern og gi gjestene en trygg opplevelse.

Artikkelbilde Premium sortiment på kjøtt

Er du på utkikk etter et premiumprodukt til ditt serveringssted? Vi har produkter med høy kvalitet innen enhver produktgruppe. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Meieri

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.

Artikkelbilde Viktigheten av god hygiene - info fra Lilleborg

Infeksjoner kan forhindres eller kontrolleres ved å redusere mulighetene for smitteoverføring. Ved å ta i bruk grunnleggende prinsipper i infeksjonskontroll så er vi på god vei. I disse prinsippene ligger bl.a. god håndhygiene og overflatehygiene.

Artikkelbilde Slukk tørsten med forfriskende Slurp

Nå er endelig mai her, det betyr at vi har mange varme dager i vente. Mai er måneden fylt med festdager, langhelger og bedre temperatur. Nå er det sesong for å kose seg litt ekstra med en forfriskende slush i varmen.

Til kassen