Bilde
Annonsørinnhold

Fiberlokk – bærekraft og funksjonalitet «går hånd i hånd»

I en tid hvor bærekraft og funksjonalitet «går hånd i hånd» er vi glad for å kunne presentere vårt fiberlokk til kaffebeger, en innovativ lokkløsning som gir trygghet og funksjonalitet for kunden. Selvfølgelig er de uten tilsatt PFAS og ingen plast.

Hvordan produserer vi fiberlokk?


Vårt produksjonsanlegg i Tyskland, som i all hovedsak har produsert plastprodukter, har de siste årene gjennomgått en stor endring. I tråd med vårt engasjement for bærekraft og innovasjon har vi oppgradert fabrikken til et moderne og teknologisk avansert anlegg som produserer plastfrie produkter. Ett av de plastfrie produktene vi har utviklet og som produseres i Tyskland, er lokk til kaffebeger.

 

Alt starter med råmateriale. Lokkene er produsert i FSC sertifisert trefiber, en blanding av naturlige og fornybare fiber. Prosessen innebærer å bryte ned materialene til en blanding av masse og vann. Når fiberne formes til lokk, skjer dette ved at formingsverktøyet dyppes ned i fibermasse hvorpå det suges igjennom med vakum mens vannet dreneres vekk. Våte lokk avsatt i formingsverktøyet tørkes gjennom en prosess som presser og fordamper vekk alt vannet. Gjennom etterbehandling trimmes lokket ved bruk av trykk og varme for å oppnå glatte, jevne former og kanter for en sikker og brukervennlig drikkeopplevelse hos sluttbruker.

 

Med nøye gjennomtenkt design har våre fiberlokk en sikker passform med optimal funksjonalitet for sluttbruker. Lokket er sikkert og trygt, det sitter som «støpt på» kaffebegeret slik at det reduserer søl og hindrer ulykke med varm kaffe som konsumeres «på farten».

 

Huhtamakis fiberlokk, gir en bærekraftig, smidig og sikker drikkeopplevelse - prøv lokkene sammen med våre ulike kaffebeger med diameter 80mm og 90mm.


Fiberlokk

Artikkelbilde Finnbiffgryte

Finnbiffgryte og potetpure fra Matbørsen, toppes med tyttebær og krunsj.

Artikkelbilde Slik blir softis-salget en suksess i sommer!

Softis fra Hennig-Olsen er en sikker vinner med høy lønnsomhet. Med deres nye softiskonsepter kan du tilby unike smaksopplevelser, friste flere kunder og øke salget – uten store investeringer.

Artikkelbilde 3 tips til enkle retter du kan sette på menyen

Salater, wraps og toast er eksempler på enkle smakfulle retter, som alle kan få til! Rettene er også ypperlig å forberede og gjøre klare før kundene kommer, slik at serveringen går kjapt på hektiske dager. Plukk ut dine favorittingredienser og server med tilbehør som tzatziki, srirachadressing eller barbeque saus.

Artikkelbilde Topp sandwichen med unike, norske produkter!

Vi gir deg tips til digge sandwicher med norsk vri! Lokalmat er mer enn bare råvarer – det er historie, håndverk og stolthet. Benytt norske lokale råvarer, og fortell en god historie til dine gjester!

Artikkelbilde Tid for dessert - Gulrotkake

Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!