Fagbrevkurs

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Fagbrevkurs

Dette er kurset for dem som har lang erfaring som kokk (minimum 5 år), men som mangler den formelle kompetansen. 8 samlinger som gir godt grunnlag for den teoretiske prøven i kokkefaget. Praksiskandidatordningen er en ordning for voksne som kan dokumentere lang og allsidig yrkespraksis.
Hvorfor anbefaler vi å gå fagbrevkurs?

Først og fremst gir det deg en mer styrket posisjon i arbeidslivet. Kurset forbereder deg til å ta teorieksamen for praksiskandidater i kokk.

 

Under kurset deler du erfaring med de som også jobber med mat, det være kantine, café, catering, restaurant eller for de som driver eget serveringssted. Du får en møteplass for de som er i samme situasjon som deg i bransjen, hvor erfaringer og spørsmål kan deles i plenum.

 

Hvorfor vil vi anbefale de som jobber som kokker å ta fagbrevet?

Med et fagbrev i kokk styrker du din posisjonen og øker sjansen for å få den jobben du ønsker. Det bidrar i tillegg til yrketsstolthet og til å åpne flere dører.

 

Hva er fordelene med å ha et fagbrev?

Fordelen er mange, blant annet kan det gi økonomiske fordeler. Du får flere muligheter for utvikling og ansvar og du stiller sterkere i konkurransen om fast ansettelse.

 

Hvorfor skal man delta på KIT-akademiets kurs?

KIT-akademiet har effektive og inspirerende forelesninger med nøye utvalgte temaer for hver samling. Mulighet for individuell oppføling og tester med tilbakemelding fra foredragsholder.

 

Underveis i kurset ser man på ulike problemstillinger samt test-eksamen som gjør kursdeltakeren bedre rustet for å bestå teorien-delen av fagprøven.

 

Selve undervisningen foregår over Teams på ettermiddagen fra kl. 15:00-18:00, 8 samlinger totalt hvor disse temaene gjennomgås:

  1. Råvarer og produksjon
  2. Meny
  3. Mattrygghet og hygiene
  4. Bransje, bedrift og miljø
Vårt beste råd til andre som lurer på om de skal gå på kurs?

Ta utfordringen! Gjør noe for deg selv i den perioden vi er inne i. Du vil ikke angre på noe som styrker din egen posisjon. Flere av våre tidligere kursdeltakere har vist gode resultater på teoriprøvene og gått videre for den praktiske prøven i fagbrevet.

 

Gir deg selv mestringsfølelse!


Artikkelbilde Mochi! En iskald og spennende nyhet på dessertmenyen

Mochi er opprinnelig en japansk rett, hvor deilig iskrem pakkes inn i en risbasert, fargerik deig bedre kjent som mochi-deig. Mochi er en spennende og ny måte å servere iskrem på, og smaker best når de er temperert. Mochi kan spises slik den er, glasere den med en saus eller serveres som del av en dessert.

Artikkelbilde Bli bedre kjent med våre leverandører

Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.

Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby dere som kunder å kjøpe disse varene. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Artikkelbilde Fagbrevkurs

Dette er kurset for dem som har lang erfaring som kokk (minimum 5 år), men som mangler den formelle kompetansen. 8 samlinger som gir godt grunnlag for den teoretiske prøven i kokkefaget. Praksiskandidatordningen er en ordning for voksne som kan dokumentere lang og allsidig yrkespraksis.

Artikkelbilde Nonfood

ASKO er en totalleverandør, noe som innebærer at vi også tilbyr nonfood-produkter. I sortimentet vårt vil du derfor finne en rekke produkter du kanskje ikke umiddelbart forbinder med oss. Innen varegruppen nonfood finner du over 4000 produkter.

Til kassen