Explo - Norsk rå energi på boks

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Explo - Norsk rå energi på boks

Explo er en serie friske, smakfulle energidrikker laget helt nord i Norge. Explo er Macks bidrag til en oppvekker i hverdagen, et energipåfyll i jobbpausen, en booster etter skolen.

Explo er laget med vann fra Lyngsalpan og er derfor et friskt og naturlig produkt uten salt og mineraler. Dette er Macks svar på norsk råskap.

#norskråskap

Norsk Råskap er Explo’s motto. For oss er norsk råskap det å aldri gi opp. Det er å se egne grenser bli pushet i mektige norske omgivelser. Norsk råskap er «å tåle en støyt», det er å være ekte. Explo gir deg energien du trenger for å nå målene dine og enda litt lenger.

 

Et utvalg av friske smaker

Vi tilbyr våre kunder en rekke sukkerfrie energidrikker med smak av Mango Passion, Orange Overload, og Exotic. Vi har noe for enhver smak.

 

 

Explo vare_800.png

 

 

Energidrikk – en økende trend

Energidrikk segmentet i Norge har fra 2017 til 2020 en vekst på over 50% fra 26 millioner liter til 55 millioner liter. Pr. juni 2021 er det solgt over 30 millioner liter, noe som tyder på at det vil selges over 60 millioner liter i 2021.

 

Sukkerfrie energidrikker har vokst betydelig de siste årene og det er forventet at de vil ta mer og mer volum fra sukkerholdige energidrikker. Det forventes også at man vil se en økning i nye smaker og varianter av energidrikk, som eksempelvis sesongbaserte energidrikker.


Produkter

Artikkelbilde Singelpakket mat og enklere tilberedning

Har du behov for kuvert- og singelpakker av produkter for å ivareta hygiene om dagen? Eller kanskje produkter som effektiviserer matlagingen? Her har vi samlet noe av sortimentet vårt på disse varene.

Artikkelbilde Trenger du inspirasjon til å lage enda bedre takeaway?

Ønsker du å starte med takeaway? Eller gjøre takeaway fra ditt serveringssted enda bedre? Christian André Pettersen gir deg mange gode tips til hvordan du kan ta din restaurant til nye høyder innen takeaway.

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.

Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby dere som kunder å kjøpe disse varene. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Til kassen