Explo - Norsk rå energi på boks

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer
Søndag 29. januar kl. 05.00-09.00 vil det utføres vedlikehold. Du vil kunne handle som normalt, men ordrebekreftelser vil kunne bli forsinket i tidsrommet.
Bilde
Annonsørinnhold

Explo - Norsk rå energi på boks

Explo er en serie friske, smakfulle energidrikker laget helt nord i Norge. Explo er Macks bidrag til en oppvekker i hverdagen, et energipåfyll i jobbpausen, en booster etter skolen.

Explo er laget med vann fra Lyngsalpan og er derfor et friskt og naturlig produkt uten salt og mineraler. Dette er Macks svar på norsk råskap.

#norskråskap

Norsk Råskap er Explo’s motto. For oss er norsk råskap det å aldri gi opp. Det er å se egne grenser bli pushet i mektige norske omgivelser. Norsk råskap er «å tåle en støyt», det er å være ekte. Explo gir deg energien du trenger for å nå målene dine og enda litt lenger.

 

Et utvalg av friske smaker

Vi tilbyr våre kunder en rekke sukkerfrie energidrikker med smak av Mango Passion, Orange Overload, og Exotic. Vi har noe for enhver smak.

 

 

Explo vare_800.png

 

 

Energidrikk – en økende trend

Energidrikk segmentet i Norge har fra 2017 til 2020 en vekst på over 50% fra 26 millioner liter til 55 millioner liter. Pr. juni 2021 er det solgt over 30 millioner liter, noe som tyder på at det vil selges over 60 millioner liter i 2021.

 

Sukkerfrie energidrikker har vokst betydelig de siste årene og det er forventet at de vil ta mer og mer volum fra sukkerholdige energidrikker. Det forventes også at man vil se en økning i nye smaker og varianter av energidrikk, som eksempelvis sesongbaserte energidrikker.


Produkter

Artikkelbilde Alkoholfritt til julebordet

Flere velger alkoholfritt når de er ute og spiser. Vi har gode varianter innen alkoholfri vin, alkoholfritt juleøl og fruktmoster på lager.

Artikkelbilde ALKOHOLFRITT ØL – ET MUST ELLER EN MULIGHET?

Klokk & Co er et familiebryggeri som drives av Kristine Lund og Leif Klokk. De blir hyppig omtalt som best på alkoholfritt øl i Norge. De har nå fire alkoholfrie øl i porteføljen, som kan bestilles gjennom ASKO.

Artikkelbilde Avfallsposer fra Abena

Abena Norge AS tilbyr et bredt sortiment av plastposer / avfallsposer. Poly-Line er Abenas egen serie av plastposer og sekker. Poly-Line-serien består av plastposer og sekker av HDPE, LDPE og LLDPE som er nøye utvalg for å tilfredsstille alle avfallsbehov.

Artikkelbilde Mat i barnehagen

Trenger du hjelp til innkjøp av mat i din barnehage?

Artikkelbilde Mer plantebasert med Jensen & Co

Trendene er tydelige på mer grønt og plantebaserte proteiner- og rett og slett litt mindre kjøtt og meieri. Vi har tro på at små justeringer kan føre til glede for samtlige av dine gjester.