Explo - Norsk rå energi på boks

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Explo - Norsk rå energi på boks

Explo er en serie friske, smakfulle energidrikker laget helt nord i Norge. Explo er Macks bidrag til en oppvekker i hverdagen, et energipåfyll i jobbpausen, en booster etter skolen.

Explo er laget med vann fra Lyngsalpan og er derfor et friskt og naturlig produkt uten salt og mineraler. Dette er Macks svar på norsk råskap.

#norskråskap

Norsk Råskap er Explo’s motto. For oss er norsk råskap det å aldri gi opp. Det er å se egne grenser bli pushet i mektige norske omgivelser. Norsk råskap er «å tåle en støyt», det er å være ekte. Explo gir deg energien du trenger for å nå målene dine og enda litt lenger.

 

Et utvalg av friske smaker

Vi tilbyr våre kunder en rekke sukkerfrie energidrikker med smak av Mango Passion, Orange Overload, og Exotic. Vi har noe for enhver smak.

 

 

Explo vare_800.png

 

 

Energidrikk – en økende trend

Energidrikk segmentet i Norge har fra 2017 til 2020 en vekst på over 50% fra 26 millioner liter til 55 millioner liter. Pr. juni 2021 er det solgt over 30 millioner liter, noe som tyder på at det vil selges over 60 millioner liter i 2021.

 

Sukkerfrie energidrikker har vokst betydelig de siste årene og det er forventet at de vil ta mer og mer volum fra sukkerholdige energidrikker. Det forventes også at man vil se en økning i nye smaker og varianter av energidrikk, som eksempelvis sesongbaserte energidrikker.


Produkter

Artikkelbilde Essity - Har du sikret den nye hygienestandarden på ditt overnattingssted?

På campingplasser og overnattingssteder er høy hygienestandard en av de viktigste faktorene for å få gjestene til å trives og komme tilbake.

Artikkelbilde Meieri

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.

Artikkelbilde Pizzasaus med moderne smak og innpakning

Ny pizzasaus i pose er plassbesparende, miljøvennlig, gir mindre svinn og med et innhold av ren tomatsaus som er hjertet i en god pizza. Tilsett kun krydder og annen magi. For at du skal kunne servere dine gjester en fantastisk pizza gjengir vi her et par klassiske oppskrifter på pizzasaus

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Har din bedrift startet med, eller vurdert å starte med takeaway eller catering? Vi ser at mange av dere er kreative og finner nye måter å servere kundene på om dagen. Vi heier på dere, og ønsker å hjelpe til med å foreslå produkter som kan være til hjelp.

Artikkelbilde Hygiene og smittevern

Renhold er kanskje viktigere enn noen gang. For å få en bedre oversikt har vi i ASKO Servering laget en brosjyre med oversikt over produktene innenfor denne katagorien. Ta en titt i vår nye brosjyre!