Hygieniske løsninger for god overflatehygiene

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Hygieniske løsninger for god overflatehygiene

I tillegg til å følge riktige rutiner for håndhygiene, er rengjøring og desinfisering av overflater like viktig for å bremse spredningen av virus og drepe bakterier. Smittekilder kan holde seg på overflater og være en trussel i flere dager hvis de ikke fjernes på riktig måte.

Benytt engangs-kluter sammen med et godkjent desinfeksjonsmiddel for å desinfisere overflater på en sikker og hygienisk måte.

 

Disse Tork-klutene kan brukes med løsemidler, vaskemidler og desinfeksjonsmidler*:

 

Tork Reflex Senterrull og Tork Reflex dispenser

Spray desinfisering på overflaten, la den virke i en viss tidsperiode basert på produsentens instruksjoner. Ta et papirtørk ut av dispenseren og tørk av overflaten.

 

Tork Fargekodede kluter

Tork Fargekodede kluter er tilgjengelige i fire farger og kan bidra til å eliminere krysskontaminering ved bruk av ulike farger i ulike soner.

 

Tork Allbruksklut

En allsidig og slitesterk klut som er egnet for en rekke oppgaver. Kan steriliseres på 180o

celcius og brukes flere ganger.

 

Tork Dispenser liten pakke

Hygienisk beskyttelse og utmating av én klut av gangen for å redusere forbruk og avfall.

 

 

*Bortsett fra kvat-basert


Produkter til overflatehygiene

Artikkelbilde Huhta Mask - flergangs munnbind

I løpet av en helt vanlig dag kan vi komme opp i situasjoner som gjør det umulig å holde 1 meter avstand. Munnbind er da anbefalt som tilleggstiltak for å hindre smitte.

Artikkelbilde JDE introduserer nytt og attraktivt juicekonsept

Førsteklasses juice og iste fra Rauch og moderne maskiner som du låner gratis!

Artikkelbilde Trenger du inspirasjon til å lage enda bedre takeaway?

Ønsker du å starte med takeaway? Eller gjøre takeaway fra ditt serveringssted enda bedre? Christian André Pettersen gir deg mange gode tips til hvordan du kan ta din restaurant til nye høyder innen takeaway.

Artikkelbilde Mer plantebasert med Jensen & Co

Trendene er tydelige på mer grønt og plantebaserte proteiner- og rett og slett litt mindre kjøtt og meieri. Vi har tro på at små justeringer kan føre til glede for samtlige av dine gjester.

Artikkelbilde SUP? Single Use Plastics.

Allerede 3.juli blir en god del av engangsplast produkter forbudt i Norge og EU. Men vi i ASKO Servering skal sammen med våre leverandører hjelpe deg med gode alternativer!