Hygieniske løsninger for god overflatehygiene

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Hygieniske løsninger for god overflatehygiene

I tillegg til å følge riktige rutiner for håndhygiene, er rengjøring og desinfisering av overflater like viktig for å bremse spredningen av virus og drepe bakterier. Smittekilder kan holde seg på overflater og være en trussel i flere dager hvis de ikke fjernes på riktig måte.

Benytt engangs-kluter sammen med et godkjent desinfeksjonsmiddel for å desinfisere overflater på en sikker og hygienisk måte.

 

Disse Tork-klutene kan brukes med løsemidler, vaskemidler og desinfeksjonsmidler*:

 

Tork Reflex Senterrull og Tork Reflex dispenser

Spray desinfisering på overflaten, la den virke i en viss tidsperiode basert på produsentens instruksjoner. Ta et papirtørk ut av dispenseren og tørk av overflaten.

 

Tork Fargekodede kluter

Tork Fargekodede kluter er tilgjengelige i fire farger og kan bidra til å eliminere krysskontaminering ved bruk av ulike farger i ulike soner.

 

Tork Allbruksklut

En allsidig og slitesterk klut som er egnet for en rekke oppgaver. Kan steriliseres på 180o

celcius og brukes flere ganger.

 

Tork Dispenser liten pakke

Hygienisk beskyttelse og utmating av én klut av gangen for å redusere forbruk og avfall.

 

 

*Bortsett fra kvat-basert


Produkter til overflatehygiene

Artikkelbilde Ha spennende alkoholfrie alternativer på menyen!

Har du vært sjåfør, gravid eller av en annen grunn ikke drukket alkohol på restaurant eller byen? Det kan bli kjedelig å bare drikke brus eller alkoholfritt øl. Her har vi samlet noen ideer til alkoholfri drikke du kan ha på menyen.

Artikkelbilde Essity - Slik sikrer du tryggere takeaway og levering

Tork hjelper serveringssteder med de nye utfordringene og har utviklet en steg-for-steg guide for tryggere takeaway og levering.

Artikkelbilde Oppstartshjelpen - Råd og tips for deg som skal starte serveringssted

Å starte et serveringssted høres kanskje enkelt ut, men det er mange ting som må på plass og som du må ha kontroll på før du kan åpne dørene. Vi i ASKO Servering har samlet et knippe råd, tips og triks til deg her på denne siden.

Artikkelbilde Hygieniske løsninger for god overflatehygiene

I tillegg til å følge riktige rutiner for håndhygiene, er rengjøring og desinfisering av overflater like viktig for å bremse spredningen av virus og drepe bakterier. Smittekilder kan holde seg på overflater og være en trussel i flere dager hvis de ikke fjernes på riktig måte.

Artikkelbilde Øl, vin, brennevin

Øl, vin, cider og brennevin er en omfattende varegruppe med flere tusen forskjellige produkter.

Til kassen