To nye håndsåper fra Tork!

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

To nye håndsåper fra Tork!

Tork Håndsåpe med luktkontroll er en helt ny såpe som hjelper deg med å fjerne matlukt og fett fra hendene. I tillegg lanserer vi Tork Clarity Skumsåpe, en mild håndsåpe med hele 99 % naturlige ingredienser.

NYHET - Tork Håndsåpe med luktkontroll

Tork Håndsåpe med luktkontroll er en kjøkkensåpe som bidrar til å fjerne fett og lukt fra hendene. Dette er en effektiv såpe uten farge eller parfyme som er mild mot både normal og tørr hud, og er bevist egnet for hyppig bruk i dermatologiske tester. Passer i Tork  S4-dispensere for håndhygiene for rask og enkel håndtering og vedlikehold.

 

  • Parfyme-, farge- og glutenfri – skånsom mot huden
  • Bidrar til å fjerne matlukt fra hendene – ideell til bruk i profesjonelle kjøkken

 

424011 grå bakgrunn.jpg

 

 

 

NYHET - Tork Clarity Skumsåpe for håndvask

Bærekraftighet trenger ikke å gå ut over håndhygienen. Den nye Tork Clarity Skumsåpe Håndvask er satt sammen av et begrenset antall ingredienser – 99 % av naturlig opprinnelse*. Passer i Tork S4-dispensere for håndhygiene, for rask og enkel håndtering og vedlikehold.

  • Mengden av rengjøringsingredienser er redusert med 70 %, samtidig som effektiviteten ved rengjøring av hender forblir den samme med samme dosering**
  • 99 % av ingrediensene er av naturlig opprinnelse

520201 grå bakgrunn.jpg

  

*Clarity-formulering i henhold til ISO16128 **Sammenlignet med Tork mild skumsåpe

 


Produkter fra Essity

Artikkelbilde Mer plantebasert med Jensen & Co

Trendene er tydelige på mer grønt og plantebaserte proteiner- og rett og slett litt mindre kjøtt og meieri. Vi har tro på at små justeringer kan føre til glede for samtlige av dine gjester.

Artikkelbilde Verdens mest prisvinnende serie av alkoholfrie spirits til Norge

Lyre's Spirit Co ble lansert i Storbritannia i 2019 og er en førsteklasses produsent av alkoholfrie “spirits”, og kan skryte av den største, mest varierte og mest prisvinnende produktporteføljen innen No&Low-markedet globalt.

Artikkelbilde Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Artikkelbilde Trenger du inspirasjon til å lage enda bedre takeaway?

Ønsker du å starte med takeaway? Eller gjøre takeaway fra ditt serveringssted enda bedre? Christian André Pettersen gir deg mange gode tips til hvordan du kan ta din restaurant til nye høyder innen takeaway.

Artikkelbilde Singelpakket mat og enklere tilberedning

Har du behov for kuvert- og singelpakker av produkter for å ivareta hygiene om dagen? Eller kanskje produkter som effektiviserer matlagingen? Her har vi samlet noe av sortimentet vårt på disse varene.