
EPD-endringer på produkter fra Matbørsen
Delikatessekarbo 140g
Utgått EPD - 6506570
Nytt EPD - 6685275 Delikatessekarbo 140 g - 2,5kg
__________________________________________
Karbonader 100 g
Utgått EPD - 4267415
Nytt EPD - 6685333 Karbonader 100 g - 2,5 kg
__________________________________________
Kjøttkaker 75 g
Utgått EPD - 4267431
Nytt EPD - 6685226 Kjøttkaker 75 g - 2,5 kg
__________________________________________
Kjøttkaker 60 g
Utgått EPD - 4267423
Nytt EPD - 6685234 Kjøttkaker 60 g - 2,5 kg
__________________________________________
Elgkarbonader 100 g
Utgått EPD - 4267407
Nytt EPD - 6685242 Elgkarbonader 100 g - 2,5 kg
__________________________________________
Karbonader grove 100 g
Utgått EPD - 4489209
Nytt EPD - 6685341 Karbonader grove 100 g - 2,5 kg
__________________________________________
Benløse fugler 60 g
Utgått EPD - 4267340
Nytt EPD - 6685267 Benløse fugler 60 g - 2,5 kg
__________________________________________
Biff Lindstrøm1 20 g
Utgått EPD - 6282719
Nytt EPD - 6685283 Biff Lindtrøm120 g - 2,5 kg
__________________________________________
Medisterkaker 60 g
Utgått EPD - 4267357
Nytt EPD - 6685259 Medisterkaker 60 g - 2,5 kg
__________________________________________
Viltkarbonade á 100g
Utgått EPD - 6380133
Nytt EPD - 6685325 Viltkarbonade á 100g - 2,5 kg
__________________________________________
Kokte pastaskruer fargede
Utgått EPD - 6273676
Nytt EPD - 6692529 Kokte pastaskruer fargede - 2,5 kg
__________________________________________
Kokt ris
Utgått EPD - 6273643
Nytt EPD - 6692818 Kokt ris - 2 kg
__________________________________________
Pasta Carbonara
Utgått EPD - 4222782
Nytt EPD - 6637284 Pasta Carbonara 2 kg

Når festivalen skal velge vin, handler det ikke bare om smak – det handler også om logistikk, kvalitet og tempo i serveringen. Velg vin med skrukork neste gang dere bestiller inn til baren.

Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.

Hos ASKO Reklame kan du bestille materiale for bedre profilering av din bedrift

Førstehjelp er en viktig del av kjøkkenutstyret. I et restaurantkjøkken er risikoen for kuttskader og brannskader stor fordi tempoet ofte er høyt. Derfor er det viktig å ha riktig førstehjelpsutstyr, som er brukervennlig og lett tilgjengelig.

Vi i ASKO Servering ønsker å takke for en kjempe fin tur gjennom Nord Østerdalen og Røros! Vi har samlet sammen produktene vi fikk smake på, samt litt mer informasjon om alle leverandørene vi besøkte!