Engangsbeger fra de dype finske skoger

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Engangsbeger fra de dype finske skoger

Huhtamaki ble etablert allerede i 1920 i Finland og den finske fabrikken har i en årrekke produsert engangsbeger til det Nordiske markedet.

Det er ikke få beger som gjennom årenes løp har blitt levert til norske kunder. På Huhtamakis fabrikk i den finske byen Hämeenlinna trykkes det 36,7 millioner meter kartong per år – dette er nesten nok til å nå rundt jordkloden!

 

Vi i Huhtamaki har et hjerte og tanke for fremtiden og derfor utvikler vi kontinuerlig nye bærekraftige løsninger, helt fra råmateriale til ferdig produkt. Det er fokus på å redusere avfall, utslipp og energiforbruk slik at den totale negative miljømessige påvirkningen gjennom hele produktets livssyklus skal være så lav som mulig. 

 

Huhtamakis fabrikk i Finland er ISO 14001 sertifisert og dette krever en konstant forbedring og fokus for å effektivisere bruk av ressurser, redusere utslipp og avfallsmengde fra produksjon.

 

Fra en lokal produsent av engangsbeger er transportavstand av råmateriale og ferdige produkter til markedet meget kort sammenlignet med engangsbeger fra f.eks Asia. Råmateriale kommer fra Nordisk skog og er PEFC sertifisert. PEFC er en garanti for at råmaterialet er underlagt bærekraftig skogbruk, f.eks for hvert eneste tre som hugges ned, plantes det 3-5 frøplanter.

Sertifiseringen er også en forsikring om at produktet kan spores tilbake til en kilde hvor alle prosesser er gjennomført med respekt for miljøet og at økonomiske og sosiale forhold er ivaretatt.

 

Uansett type beger så er lokalt produserte beger er et miljøriktig valg og viser at du tenker på fremtiden. 

 


Produkter fra Huhtamaki

Artikkelbilde Trygt og miljøriktig - med produkter fra Huhtamaki

Emballasje til mat og drikke kan, om vi ikke velger riktig materiale og avfallshåndtering, påvirke miljøet vårt negativt, men det trenger ikke gjøre det!

Artikkelbilde Sjømat fra Reinhartsen

Det beste av det meste innen sjømat, vilt og spesialiteter!

Artikkelbilde Lantmännen Unibake er lidenskapelig opptatt av god bakst

Vi er et ledende internasjonalt bakerikonsern med ekspertise på frosne og ferske bakervarer for storhusholdning og detaljhandel.

Artikkelbilde Burgerbølgen forsetter

Har du disse trendene på burger-menyen din? Hev kvaliteten med hamburgerbrød fra Lantmännen Unibake

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.