Bilde
Annonsørinnhold

Engangsbeger fra de dype finske skoger

Huhtamaki ble etablert allerede i 1920 i Finland og den finske fabrikken har i en årrekke produsert engangsbeger til det Nordiske markedet.

Det er ikke få beger som gjennom årenes løp har blitt levert til norske kunder. På Huhtamakis fabrikk i den finske byen Hämeenlinna trykkes det 36,7 millioner meter kartong per år – dette er nesten nok til å nå rundt jordkloden!

 

Vi i Huhtamaki har et hjerte og tanke for fremtiden og derfor utvikler vi kontinuerlig nye bærekraftige løsninger, helt fra råmateriale til ferdig produkt. Det er fokus på å redusere avfall, utslipp og energiforbruk slik at den totale negative miljømessige påvirkningen gjennom hele produktets livssyklus skal være så lav som mulig. 

 

Huhtamakis fabrikk i Finland er ISO 14001 sertifisert og dette krever en konstant forbedring og fokus for å effektivisere bruk av ressurser, redusere utslipp og avfallsmengde fra produksjon.

 

Fra en lokal produsent av engangsbeger er transportavstand av råmateriale og ferdige produkter til markedet meget kort sammenlignet med engangsbeger fra f.eks Asia. Råmateriale kommer fra Nordisk skog og er PEFC sertifisert. PEFC er en garanti for at råmaterialet er underlagt bærekraftig skogbruk, f.eks for hvert eneste tre som hugges ned, plantes det 3-5 frøplanter.

Sertifiseringen er også en forsikring om at produktet kan spores tilbake til en kilde hvor alle prosesser er gjennomført med respekt for miljøet og at økonomiske og sosiale forhold er ivaretatt.

 

Uansett type beger så er lokalt produserte beger er et miljøriktig valg og viser at du tenker på fremtiden. 

 


Produkter fra Huhtamaki
Artikkelbilde Renhold

Hygiene og renhold er avgjørende for den gode kundeopplevelsen

Artikkelbilde Det er alltid penger å tjene på en softis!

Du får nå 10% rabatt på softis, beger og kjeks fra Hennig-Olsen!

Artikkelbilde froosh smoothie- smak og kvalitet med 100% frukt og grønt

Froosh har vært på det norske markedet siden 2011 – og har flere prisbelønnede smoothies.

Artikkelbilde Millac Gold - det perfekte alternativet til fløte

Totalt laktose- og glutenfrie og passer til all type matlaging.

Artikkelbilde Mørkbrent eller lysbrent?

Noen foretrekker mørkbrente kaffevarianter mens andre synes best om lysbrent kaffe. Det er smak og behag! Men hva består forskjellene i?