Bilde
Annonsørinnhold

En klassiker i bakeriet og konditoriet

Vår emballasjeserie, Bako Standard, har eksistert i over 20 år. Den har vært et fast inventar hos bakerier og konditorier over hele Norge. Det elegante emblemet, som oser av kvalitet og ekte håndverksprodukter, har fraktet kaker og bakst fra bakerier til fornøyde kunder i årevis.

Nå er vi stolte over at serien har fått et et lite ansiktsløft.

+
Bilde

(Foto: Historisk bilde. Husker du denne?)
Bilde
(Foto: Historisk bilde. Husker du denne?)

Med et renere design, reduksjon av plast og bedre tekniske løsninger, er dette en emballasjeserie som tar seg godt ut i utsalget.

Endringene har gitt konkurransedyktige priser, og serien er et bedre miljøvalg enn tidligere.

 

Kakeesker i bølgepapp

Når kaken er stor eller tung trenger den en eske som holder den godt emballert hele veien. De er perfekte for kaker, kringler etc. som er over 30 cm. Våre solide kakeesker i bølgepapp har heldekkende lokk, en god styrke og tåler stabling under produksjon og frakt.

 

Kakeesker i bølgepapp

 

Kakeesker i kartong

Våre kakeesker av kartong er det perfekte valget for mindre og lettere kaker. Etter relanseringen har vi fjernet vindusfilmen, noe som reduserer plastforbruket og gir bedre stablestyrke. Med et bredt utvalg av størrelser har vi esker som passer dine kaker.

 

Kakeesker i bølgepapp

 

Den perfekte esken til en klassisk festkake

Kransekaken er en stolt norsk og dansk tradisjon, ofte servert til store anledninger som jul, bryllup, konfirmasjoner og bursdager. Vi har flere esker som er laget spesielt for kransekaker. Tilpass den gjerne med egen etikett på esken.

 

Kakeesker i bølgepapp


Artikkelbilde Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester.

Artikkelbilde Er du klar for vår- og sommersesongen?

Vi har et stort utvalg av alkoholholdig og alkoholfrie produkter til din sommermeny.

Artikkelbilde Tid for dessert - Gulrotkake

Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!

Artikkelbilde Oppstartshjelpen

Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!

Artikkelbilde Ost og alkoholfritt

Vi har et stort utvalg av oster og alkoholfri drikke i vårt sortiment - her får du tips til hvordan du kan skape gode smaksopplevelser med ulike kombinasjoner!