Bilde
Annonsørinnhold

En klassiker i bakeriet og konditoriet

Vår emballasjeserie, Bako Standard, har eksistert i over 20 år. Den har vært et fast inventar hos bakerier og konditorier over hele Norge. Det elegante emblemet, som oser av kvalitet og ekte håndverksprodukter, har fraktet kaker og bakst fra bakerier til fornøyde kunder i årevis.

Nå er vi stolte over at serien har fått et et lite ansiktsløft.

+
Bilde

(Foto: Historisk bilde. Husker du denne?)
Bilde
(Foto: Historisk bilde. Husker du denne?)

Med et renere design, reduksjon av plast og bedre tekniske løsninger, er dette en emballasjeserie som tar seg godt ut i utsalget.

Endringene har gitt konkurransedyktige priser, og serien er et bedre miljøvalg enn tidligere.

 

Kakeesker i bølgepapp

Når kaken er stor eller tung trenger den en eske som holder den godt emballert hele veien. De er perfekte for kaker, kringler etc. som er over 30 cm. Våre solide kakeesker i bølgepapp har heldekkende lokk, en god styrke og tåler stabling under produksjon og frakt.

 

Kakeesker i bølgepapp

 

Kakeesker i kartong

Våre kakeesker av kartong er det perfekte valget for mindre og lettere kaker. Etter relanseringen har vi fjernet vindusfilmen, noe som reduserer plastforbruket og gir bedre stablestyrke. Med et bredt utvalg av størrelser har vi esker som passer dine kaker.

 

Kakeesker i bølgepapp

 

Den perfekte esken til en klassisk festkake

Kransekaken er en stolt norsk og dansk tradisjon, ofte servert til store anledninger som jul, bryllup, konfirmasjoner og bursdager. Vi har flere esker som er laget spesielt for kransekaker. Tilpass den gjerne med egen etikett på esken.

 

Kakeesker i bølgepapp


Artikkelbilde Extra glade gjester er god forretning

«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.

Artikkelbilde Sharing plate med Norske Matskatter

Dessert som sharing plate? Lag en egen hjertevaffel-variant av Norske Matskatter! Norske Matskatter kombinerer kvalitet, lokal identitet og sterke historier – og gir deg uendelige muligheter. Våre Matskattambassadører Torill og Bård gir deg tips til hvordan man kan lage en digg dessert.

Artikkelbilde Slik løfter du desserten med pynt – tips fra konditor Hedda Frederiksen

Det er detaljene som lokker øynene litt ekstra, og den store forskjellen mellom en fristelse som blir lagt på asjetten eller blir stående bak glasset. Konditor Hedda Frederiksen deler sine beste tips til hvordan du kan bruke pynt fra Bako til å fremheve både smak og håndverk. 

Artikkelbilde Topp sandwichen med unike, norske produkter!

Vi gir deg tips til digge sandwicher med norsk vri! Lokalmat er mer enn bare råvarer – det er historie, håndverk og stolthet. Benytt norske lokale råvarer, og fortell en god historie til dine gjester!

Artikkelbilde Hennig-Olsen nyheter 2025

Gjør deg klar for et fantastisk iskremår med nyhetene fra kremen av iskrem. Her er smakene som vil begeistre kundene – fyll opp både kuleis- og småisdisken!