En god dressing bringer ingrediensene sammen!
Lag din egen vri på disse dressingene og kombiner med norske matskatt-produkter for å skape spennende retter som dine gjester vil sette pris på!
Norske Matskatter
Nesle pesto
4 dl ferske brennesleblader (stilken ønskes ikke)
2 dl pinjekjerner
1 hvitløksfedd
2 dl rapsolje fra Askim Frukt og Bærpresseri
2 dl Bufar fra Valdres
Saften av en halv sitron
1 ts salt fra Havsnø
Smak til med chili etter ønske
Rist pinjekjernene i en panne med høy temperatur. Kjør brennesleblader sammen med hvitløk og olje i en stavmikser. Tilsett pinjekjerner og kjør videre til ønsket konsistens. Bland inn revet Bufar fra Valdres, og smak til med salt, sitron og litt chili etter ønske.
Einebær-aioli
Rørosmajones
Tørket einebær
Salt fra Havsnø
pepper
Rist tørket einebær lett i en stekepanne for ekstra aroma, og knus de i en morter. Rør einebærene sammen med rørosmajones, og smak til med salt og pepper.
Sennepsvinaigrette
2 ss grov sennep
1 ss dijon sennep
1 ss lynghonning
1 ss hvitvinseddik
1 dl kaldpresset rapsolje fra Askim Frukt- og Bærpresseri
1 ss salvie
Salt fra Havsnø og hvit pepper
Bland sennep, lynghonning og hvitvinseddik i en bolle, og visp sammen mens du tilsetter oljen gradvis i en tynn stråle til du får en kremet konsistens. Rør inn salvie, og smak til med salt og hvit pepper.
Vakuumposer for Sous Vide og Matoppbevaring
Utforsk vårt utvalg av vakuumposer i ulike størrelser, ideelle for sous vide-tilberedning og forlenget holdbarhet på matvarer. Perfekt for profesjonelle kjøkken.
Hennig-Olsen nyheter 2025
Gjør deg klar for et fantastisk iskremår med nyhetene fra kremen av iskrem. Her er smakene som vil begeistre kundene – fyll opp både kuleis- og småisdisken!
Endelig hos ASKO Servering!
Vi er stolte av å ha vært en del av den norske folkesjela i mer enn 95 år, med høy kvalitet, unike merkevarer og en ustoppelig sans for nye smaker. Nå gleder vi oss til å skape lønnsomme iskremdestinasjoner sammen med våre kunder via ASKO Servering! Med høy kompetanse og lidenskap sørger vi for at isen ikke bare smelter hjerter, men også gir resultater. Bli med på reisen!
Crispy Ribs
Lyst til å overraske gjestene med en ny vri på ribba? Vår egen markedskonsulent Tommy viser deg hvordan du lager crispy ribbeskiver, servert med asiatisk salat, sprø poteter og en fyldig blåmuggostsaus.
Tørrvarer
Utforsk vårt utvalg av kolonialvarer – alt fra mel og pasta til krydder og hermetikk, perfekt for storkjøkken.