Egg kan brukes til alle typer måltider gjennom hele dagen – fra frokost og lunsj til middag og dessert.
Både eggehvite og eggeplomme inneholder høye nivåer av proteiner og mineraler. Eggeplommen har også fett og kolesterol. Derfor er egg en næringsrik råvare som har hatt en sentral plass i norsk kosthold i uminnelige tider.
Mange forskjellige produkter
Egg kommer i mange former, og det finnes et stort utvalg bearbeidede eggprodukter. Ulike behov og bruksområder har ført til utviklingen av forskjellige eggprodukter tilpasset ulike serveringskonsepter.
Hos oss finner du eggprodukter som passer til dine behov, enten du ønsker hele egg eller foredlede produkter.
Vi tilbyr egg fra flere leverandører, inkludert økologiske produkter og egg fra frittgående høner.
Tidsbesparende produkter
Vi har et bredt utvalg av praktiske og tidsbesparende produkter som omelettmikser, eggerøre, sukker- eller saltet eggeplomme, langegg, eggehvite, heleggmasse og kokte, skrelte egg i lake.
Mange av produktene er fryst.
I det lange løp kan du spare mye tid ved å slippe å knekke eller skrelle egg for å lage egne blandinger. Med våre smarte ferdigprodukter er du garantert jevn kvalitet, for eksempel perfekt kokte egg – hver eneste gang. Samtidig blir det enklere å bruke egg i matlagingen, enten det er som hovedingrediens eller som tilbehør.