Bilde
Annonsørinnhold

Effektiv rengjøring til uteserveringen

Når våren og sommeren nærmer seg fylles restauranter og uteserveringsteder av folk som vil nyte solskinnet og deilig mat. God hygiene er med på å sikre at du tilbyr dine kunder en bekymringsfri matopplevelse også utendørs. Se våre tips for en ren sommersesong!

I sommersesongen fylles uteserveringsstedene opp og køen til iskremkiosken er lang. Sommerhjelpen har hektiske dager og må i tillegg til å betjene kundene ivareta hygienen på stedet. Rengjøring av serveringsstedet går raskt når riktige produkter brukes. Rengjøringsmidler fra Kiilto Pro fjerner effektivt smuss, fett og pollen, også utendørs. Her er våre tips for å ivareta hygienen og sørge for en ren og trygg matopplevelse - også utendørs. 

 

Bruksklare produkter gjør rengjøringen rask og enkel

Når sommermånedene står for tur er det viktig å sikre at personalet har tid til å fokusere på å betjene kundene dine. Spesielt på mindre serveringssteder bør du derfor prioritere effektive rengjøringsmidler som er klare til bruk uten å måtte doseres. På denne måten forbedrer du også arbeidssikkerheten, da ansatte ikke trenger å håndtere vaskemiddelkonsentrater i trange rom.

 

Prioriter universale rengjøringsmidler

Med universalrengjøringsmidler holder du antall produkter på et minimum og forenkler rengjøringsoppgavene. For eksempel kan du velge det svanemerkede produktet Kiilto Pro Vieno til å rengjøre både disker, bord, stoler og andre overflater. Glem ikke glass, vinduer og montre. Når disse rengjøres regelmessig, vil iskrem og andre delikatesser fremstå mer innbydende.  

Hvis det i tillegg er nødvendig å vaske opp for hånd, er Kiilto Pro Asteri et miljøvennlig oppvaskmiddel uten parfyme- og fargestoffer. Produktet inneholder også glyserol som fukter og pleier huden.  

 

Husk å desinfisere overflater

Det er lurt å desinfisere felles berøringspunkter som betalingsterminaler, dørhåndtak og andre kontaktflater, også utenfor, for å hindre spredning av sykdomsfremkallende bakterier og virus. 

 

Eat Safe by Kiilto

Kiilto har utviklet et eget konsept for kjøkkenhygiene, Eat Safe by Kiilto, hvor vi bistår våre kunder med alt fra plassering av hygienestasjoner til produktopplæring og kursing av ansatte. Med merkevarer som Kiilto Pro og Antibac tilbyr vi et helhetlig sortiment innen rengjørings- og hygieneløsninger til kjøkken og restaurant, fra maskinoppvask inkl. doseringsanlegg til gulvvask og hygieneprodukter. For mer informasjon, se her


Nyheter som gjør rengjøringen enda mer effektiv!

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Tid for dessert - Gulrotkake

Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!

Artikkelbilde Alkoholholdig drikkevare

Alkohol er en viktig varegruppe for deg som kunde og ASKO Servering har varene du trenger. Spar tid, penger og ressurser ved å samle dine bestillinger på et sted.

Artikkelbilde Bakevarer

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske, langtidsholdbare og dypfryste produkter.

Artikkelbilde Sugerør

I vårt sortiment kan du alltid være trygg på at du kun finner sugerør som er gode alternativer for miljøet.