Dråpene som hever smaken!
Favorittsmaker
Unike nyheter kunden vil elske!
Salomon er en av de store europeiske storkjøkkenspesialistene, kjent for å lansere meget innovative nyheter og konsepter. Fingerfood av høyeste kvalitet, produsert av ferske råvarer uten tilsetningsstoffer og kunstige smaksforsterkere, og bærekraftige nyheter innen plantebasert mat. Salomon bidrar med lønnsomme retter som kan tilberedes og serveres raskt.
Nyheter
Salomon Cauli Wings panert blomkål
Panert blomkål går sin seiersgang på de mest populære restaurantene i Europa. Disse crispy godbitene har vist seg å være en favoritt alle steder den blir satt på menyen.
Salomon Mac’n Cheese Burger
Unikt produkt basert på en nostalgisk klassiker! Nå får du Mac’n Cheese fyll i en vegetarisk crunchy burger! Kan spises alene, men er enda bedre som topping på en heftig burger. Gjør deg klar for en uforglemmelig spiseopplevelse!
Haugen-Gruppen
Norges råeste kompetansehus på mat og drikke
Mat til mange skal være hyggelig og godt. Fra Haugen-Gruppen får du kvalitetsprodukter og økt kunnskap om utvikling av menyer, trender og inntjening. Vi hjelper deg å heve mat- og drikkeopplevelsene flere terningkast, uansett om du har ansvaret for et sted med hvite duker, kantine, bensinstasjon eller en institusjon. Alle i vårt salgsapparat er kokker og vinkelnere med erfaring fra hotell- og restaurantbransjen.
Pizzatrender fra hele verden!
Hvert år blir flinke pizzakokker inspirert av nye ideer, smaker og kulinariske påvirkninger. Innovasjon står på menyen og gjestene elsker det. Her har vi samlet noen spennende pizzatrender fra hele verden.
Extra glade gjester er god forretning
«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.
Sommer hele året med kremen av iskrem – og best i test-softis*!
For en sommer vi fikk – sol, smil og softis i verdensklasse. Smakstester bekreftet også: Vi har den beste softisen i landet*. Og hvem sier softissesongen er over? Bruk folkefavoritten softis til å lage lønnsomme konsepter på utsalgsstedet ditt ut året.
Tid for dessert - Gulrotkake
Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!
Matskatter fra Røros & Østerdalen
Vi i ASKO Servering ønsker å takke for en kjempe fin tur gjennom Nord Østerdalen og Røros! Vi har samlet sammen produktene vi fikk smake på, samt litt mer informasjon om alle leverandørene vi besøkte!