Bilde

Dispenser

Hos ASKO Servering finner du ulike dispensere for et hvert bruk for tørk og hygiene. Vi har over 4000 produkter innen varegruppen nonfood.

Hos ASKO Servering forstår vi viktigheten av høy standard på renhold for en optimal gjesteopplevelse. For å gjøre det enklere å opprettholde renslighet, enten det er på toalettrom, i kjøkkenområder, eller andre offentlige rom der dine gjester og ansatte ferdes, tilbyr vi et omfattende utvalg av rengjøringssystemer og dispensere.

 

Vårt sortiment inkluderer over 4000 produkter innen varegruppen nonfood, hvor du finner ulike tørkesystemer og dispensere tilpasset en rekke bruksområder. Enten du er på utkikk etter berøringsfrie løsninger, veggmonterte enheter, eller gulvstativer, har vi det du trenger for å sikre et rent og innbydende miljø.

 

Vi er stolte av å føre kjente merkevarer som Tork, Katrin, Antibac, Ecolab, og flere, noe som gjenspeiler vårt engasjement for kvalitet og effektivitet i hygiene- og rengjøringsløsninger. Utforsk vårt brede utvalg av dispensere for tørk og hygiene hos ASKO Servering, og finn de perfekte produktene for å møte dine behov.


  • Dispenser
  • ASKO Servering
  • Nonfood
  • Hygiene
  • Renhold
  • Såpe
  • Antibac
  • Håndtørk

Dispenser for håndtørk

Dispenser for flytende såpe, skum og gele

Dispenser for toalettpapir

Dispenser for desinfeksjon

Artikkelbilde Påsmurt

Tilby dine kunder ferdigsmurte baguetter!

Artikkelbilde Salatbar

Har du salatbar på ditt serveringssted? Få inspirasjon her til å forbedre tilbudet!

Artikkelbilde Smak av Finnmark - lekre retter med reinsdyrkjøtt!

Oppdag kulinariske skatter fra Nord-Norge med unike oppskrifter som setter reinsdyrkjøtt i fokus. Fra saftige steker til delikate gryteretter, la Finnmark Rein inspirere deg til å skape minneverdige måltider som kombinerer tradisjon med moderne smaker.

Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby våre kunder disse varene til en redusert pris. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Artikkelbilde Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester. I tillegg er sjømat kjent for sitt relativt lave CO2-avtrykk sammenlignet med andre proteinkilder, noe som gjør det til et bærekraftig valg for fremtiden.