Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Jan-Erik Hauge fra Det norske kokkelandslaget snakker om bransjen som stadig er i utvikling. Det åpner nye steder hele tiden, og for å holde seg oppdatert må man ta seg tid til å gå på kurs. 

KIT er et akademi som hever kompetansen til deg og dine ansatte. Vi tilbyr kurs innen mat, drikke, økonomi og mattrygghet. Vi har kurs for deg som er ny i serveringsbransjen eller som ønsker å bygge videre på eksisterende kunnskap. 

Kursene er tilpasset for å gi deg trygghet og kunnskap om de temaene som betyr noe for deg og din bedrift. Vi ønsker å gjøre deg bedre rustet til å møte de nye kravene som stilles til serveringsmarkedet, og gi deg inspirasjon innenfor nye trender. 

 

Ta en titt på hvilke kurs som kommer ved å klikke her. 

 

Nå har KIT-akademiet e-kurs også!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


Artikkelbilde Fagbrevkurs

Dette er kurset for dem som har lang erfaring som kokk (minimum 5 år), men som mangler den formelle kompetansen. 8 samlinger som gir godt grunnlag for den teoretiske prøven i kokkefaget. Praksiskandidatordningen er en ordning for voksne som kan dokumentere lang og allsidig yrkespraksis.

Artikkelbilde Tre sorter – hundrevis av varianter

Botanisk sett skjelnes det bare mellom 3 sorter kaffe; Coffea Arabica, Coffea Robusta og Coffea Liberica. Den siste av disse utgjør kun mellom 1-2 prosent av all kaffe som dyrkes, og er i praksis uinteressant – også fordi den kvalitetsmessig ikke kan konkurrere med de to andre sortene.

Artikkelbilde Hygieniske løsninger for god overflatehygiene

I tillegg til å følge riktige rutiner for håndhygiene, er rengjøring og desinfisering av overflater like viktig for å bremse spredningen av virus og drepe bakterier. Smittekilder kan holde seg på overflater og være en trussel i flere dager hvis de ikke fjernes på riktig måte.

Artikkelbilde Oppstartshjelpen - Råd og tips for deg som skal starte serveringssted

Å starte et serveringssted høres kanskje enkelt ut, men det er mange ting som må på plass og som du må ha kontroll på før du kan åpne dørene. Vi i ASKO Servering har samlet et knippe råd, tips og triks til deg her på denne siden.

Artikkelbilde Singelpakket mat og enklere tilberedning

Har du behov for kuvert- og singelpakker av produkter for å ivareta hygiene om dagen? Eller kanskje produkter som effektiviserer matlagingen? Her har vi samlet noe av sortimentet vårt på disse varene.

Til kassen