Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Jan-Erik Hauge fra Det norske kokkelandslaget snakker om bransjen som stadig er i utvikling. Det åpner nye steder hele tiden, og for å holde seg oppdatert må man ta seg tid til å gå på kurs. 

KIT er et akademi som hever kompetansen til deg og dine ansatte. Vi tilbyr kurs innen mat, drikke, økonomi og mattrygghet. Vi har kurs for deg som er ny i serveringsbransjen eller som ønsker å bygge videre på eksisterende kunnskap. 

Kursene er tilpasset for å gi deg trygghet og kunnskap om de temaene som betyr noe for deg og din bedrift. Vi ønsker å gjøre deg bedre rustet til å møte de nye kravene som stilles til serveringsmarkedet, og gi deg inspirasjon innenfor nye trender. 

 

Ta en titt på hvilke kurs som kommer ved å klikke her. 

 

Nå har KIT-akademiet e-kurs også!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


Artikkelbilde Nå kan du servere Tysklands beste rosé musserende (bokstavelig talt)

Von Buhl sin Prestige Sekt Rosé vintage 2014 ble kåret til Tysklands beste rose sekt i 2022 av det Tyske vininstituttet.

Artikkelbilde Trenger du inspirasjon til å lage enda bedre takeaway?

Ønsker du å starte med takeaway? Eller gjøre takeaway fra ditt serveringssted enda bedre? Christian André Pettersen gir deg mange gode tips til hvordan du kan ta din restaurant til nye høyder innen takeaway.

Artikkelbilde Kaker i fokus

Flere av våre leverandører jobber iherdig med nyutvikling og nedenfor finner du flere spennende alternativer! Alt i fra porsjonsstørrelser, til kaker for en hver anledning.

Artikkelbilde Aass Bryggeri gir deg fordelene ved å benytte boksemballasje!

Boks er i ferd med å bli et vanligere syn ved barer og serveringssteder på bekostning av glassflasker. Emballasjen er ikke lenger kun forbeholdt turisthytter og campingplasser. Men, hvorfor har det blitt slik? Hvilke fordeler har aluminiums boks?

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.