Bilde

Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Jan-Erik Hauge fra Det norske kokkelandslaget snakker om bransjen som stadig er i utvikling. Det åpner nye steder hele tiden, og for å holde seg oppdatert må man ta seg tid til å gå på kurs. 

KIT er et akademi som hever kompetansen til deg og dine ansatte. Vi tilbyr kurs innen mat, drikke, økonomi og mattrygghet. Vi har kurs for deg som er ny i serveringsbransjen eller som ønsker å bygge videre på eksisterende kunnskap. 

Kursene er tilpasset for å gi deg trygghet og kunnskap om de temaene som betyr noe for deg og din bedrift. Vi ønsker å gjøre deg bedre rustet til å møte de nye kravene som stilles til serveringsmarkedet, og gi deg inspirasjon innenfor nye trender. 

Ta en titt på hvilke kurs som kommer ved å klikke her. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


Artikkelbilde Gourmet carrot bar!

Ekte amerikansk, saftig gulrotkake!

Artikkelbilde Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Artikkelbilde Pigwings - årets produkt

Pigwings fra Nortura ble kåret til årets produkt på ASKO og NorgesGruppen sine kunde- og leverandørdager 7. januar 2019.

Artikkelbilde Øl, vin, brennevin

Øl, vin, cider og brennevin er en omfattende varegruppe med flere tusen forskjellige produkter.

Artikkelbilde SLURP - fra Hennig-Olsen is

SLURP fra Hennig-Olsen er en forfriskende og mer naturlig slush, laget med ekte fruktjuice og kun naturlige farger.