Bilde

Gourmet carrot bar!

Ekte amerikansk, saftig gulrotkake!

Vår ekte amerikanske gulrotkake har vært en favoritt på markedet i mange år. Dette er en saftig gulrotkake, med rosiner, valnøtter og ananas, og rikelig toppet med fyldig osteglasur!

 

Alle Danora sine amerikanske kaker er ferdig delt opp i porsjonsstykker. Dette gjør det enkelt å tine akkurat det du har behov for, om det er til cafe eller konferanse, kantine eller restaurant. Gourmet carrot cake er delt opp i 16 porsjoner (à 125g pr porsjon), og det er 4 kaker i en kartong.


Andre produkter
Artikkelbilde Three cents soda

Tonic Water, Gentleman soda og Pink Grapefruit soda er tre produkter fra Three Cents med ekstra mye bobler. Noen av produktene er en perfekt aperitif, i tillegg til å kunne blandes i cocktails og andre drinker.

Artikkelbilde Antibac Overflatedesinfeksjon

Nå får du rabatt på produkter for optimal hygiene og trygg mat

Artikkelbilde Linella

Kortreiste servietter produsert i Norge.

Artikkelbilde Tulip - kjent for god smak og kvalitet

Som Danmarks eldste brand er Tulip en kjent merkevare når det kommer til smak og kvalitet, og i Norge produseres de fleste produktene på NORSK KJØTT.

Artikkelbilde Kaffe og vilt - hva slags kaffe bør du velge?

Jaktsesongen er i full gang, og for mange er høstens viltmiddager et kulinarisk høydepunkt – enten man tilbereder viltmåltidet selv eller får det servert på en restaurant. Et godt viltmåltid fortjener uansett dessert – med en god kaffe til!