Trenger du inspirasjon til å lage enda bedre takeaway?

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Trenger du inspirasjon til å lage enda bedre takeaway?

Ønsker du å starte med takeaway? Eller gjøre takeaway fra ditt serveringssted enda bedre? Christian André Pettersen gir deg mange gode tips til hvordan du kan ta din restaurant til nye høyder innen takeaway.

Foto: Fabel media

 

Christian André Pettersen har lang erfaring innen kokkeyrket. I 2020 vant han Bocuse d'Or Europe, og er klar for å konkurrere i Bocuse d'Or i 2021.

 

Det er mye å tenke på når man skal tilby takeaway til kunden. Som Christian André sa første gang, "Shit, det var det første jeg tenkte når jeg skulle begynne med et takeaway-konsept!" Hvilken meny skal du ha? Hva slags emballasje? Hvordan skal du ta betalt? Spørsmålene er mange, og her får du mange gode tips til hvordan du kan løse det på din måte. Se disse fire filmene og få gode tips og triks til hvordan du kan ta takeaway til nye høyder:

 

Del 1:

  • Ta vare på kundegrunnlaget ditt
  • Lag takeaway som passer ditt konsept
  • Tilspass eksisterende retter til takeaway
  • Gjør det enkelt for folk å lage hjemme

 

 

 

Del 2: 

  • Hvilken betalingsløsning? Hvilken emballasje?
  • Hjelp kunden til å føle seg trygg
  • Legg gjerne ved en film, oppskrift, tips og triks
  • Bruk sosiale medier - eget kurs på KIT-akademiet

 

 

 

Del 3: 

  • Emballasje og innpakning betyr noe
  • Personlig hilsen til kunde
  • Klistremerker med info og merkevare i fokus
  • Legg ved meny til neste gang

 

 

 

Del 4: 

  • Takeaway kan være frokost, lunch og middag
  • Tilby mersalg (kaffe, dessert eller andre produkter)
  • 80/20 - Vi gjør mest, kunden gjør litt
  • Personlig hilsen fra deg/dere til kunden

 


Artikkelbilde SUP? Single Use Plastics.

Allerede 3.juli blir en god del av engangsplast produkter forbudt i Norge og EU. Men vi i ASKO Servering skal sammen med våre leverandører hjelpe deg med gode alternativer!

Artikkelbilde Hva er lokalmat?

«Mat- og drikkeprodukter med en lokal identitet/særegen opprinnelse eller spesielle kvaliteter knyttet til produksjonsmetode, tradisjon eller produkthistorie.» - matmerk.no

Artikkelbilde Tork Xpressnap® Serviettsystemer

Reduser forbruket og spar miljøet med Tork Xpressnap® serviettdispensere.

Artikkelbilde Hent inspirasjon til en spenstig vegetarmeny

Slåtto og Sevan presenterer produkter og komplette menyer tilpasset ditt kjøkken. La deg inspirere av fargerike og spennende forslag.

Artikkelbilde Burger fra Unil+

En burger er ikke bare en burger! Unil+ har burger for alle – store og små, unge og gamle. Vegetarianere og kjøttspisere, - fiskeelskere og dem som trenger en saftig matbit på vei hjem fra byen. Fra de eksklusive - til dem du spiser 4 av når du er sulten og bare MÅ ha favorittburger’n din ….