Trenger du inspirasjon til å lage enda bedre takeaway?

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Trenger du inspirasjon til å lage enda bedre takeaway?

Ønsker du å starte med takeaway? Eller gjøre takeaway fra ditt serveringssted enda bedre? Christian André Pettersen gir deg mange gode tips til hvordan du kan ta din restaurant til nye høyder innen takeaway.

Foto: Fabel media

 

Christian André Pettersen har lang erfaring innen kokkeyrket. I 2020 vant han Bocuse d'Or Europe, og er klar for å konkurrere i Bocuse d'Or i 2021.

 

Det er mye å tenke på når man skal tilby takeaway til kunden. Som Christian André sa første gang, "Shit, det var det første jeg tenkte når jeg skulle begynne med et takeaway-konsept!" Hvilken meny skal du ha? Hva slags emballasje? Hvordan skal du ta betalt? Spørsmålene er mange, og her får du mange gode tips til hvordan du kan løse det på din måte. Se disse fire filmene og få gode tips og triks til hvordan du kan ta takeaway til nye høyder:

 

Del 1:

  • Ta vare på kundegrunnlaget ditt
  • Lag takeaway som passer ditt konsept
  • Tilspass eksisterende retter til takeaway
  • Gjør det enkelt for folk å lage hjemme

 

 

 

Del 2: 

  • Hvilken betalingsløsning? Hvilken emballasje?
  • Hjelp kunden til å føle seg trygg
  • Legg gjerne ved en film, oppskrift, tips og triks
  • Bruk sosiale medier - eget kurs på KIT-akademiet

 

 

 

Del 3: 

  • Emballasje og innpakning betyr noe
  • Personlig hilsen til kunde
  • Klistremerker med info og merkevare i fokus
  • Legg ved meny til neste gang

 

 

 

Del 4: 

  • Takeaway kan være frokost, lunch og middag
  • Tilby mersalg (kaffe, dessert eller andre produkter)
  • 80/20 - Vi gjør mest, kunden gjør litt
  • Personlig hilsen fra deg/dere til kunden

 


Artikkelbilde Ha spennende alkoholfrie alternativer på menyen!

Har du vært sjåfør, gravid eller av en annen grunn ikke drukket alkohol på restaurant eller byen? Det kan bli kjedelig å bare drikke brus eller alkoholfritt øl. Her har vi samlet noen ideer til alkoholfri drikke du kan ha på menyen.

Artikkelbilde Singelpakket mat og enklere tilberedning

Har du behov for kuvert- og singelpakker av produkter for å ivareta hygiene om dagen? Eller kanskje produkter som effektiviserer matlagingen? Her har vi samlet noe av sortimentet vårt på disse varene.

Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby dere som kunder å kjøpe disse varene. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Artikkelbilde Avfallsposer fra Abena

Abena Norge AS tilbyr et bredt sortiment av plastposer / avfallsposer. Poly-Line er Abenas egen serie av plastposer og sekker. Poly-Line-serien består av plastposer og sekker av HDPE, LDPE og LLDPE som er nøye utvalg for å tilfredsstille alle avfallsbehov.

Artikkelbilde Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Til kassen