Foto: Fabel media
Christian André Pettersen har lang erfaring innen kokkeyrket. I 2020 vant han Bocuse d'Or Europe, og er klar for å konkurrere i Bocuse d'Or i 2021.
Det er mye å tenke på når man skal tilby takeaway til kunden. Som Christian André sa første gang, "Shit, det var det første jeg tenkte når jeg skulle begynne med et takeaway-konsept!" Hvilken meny skal du ha? Hva slags emballasje? Hvordan skal du ta betalt? Spørsmålene er mange, og her får du mange gode tips til hvordan du kan løse det på din måte. Se disse fire filmene og få gode tips og triks til hvordan du kan ta takeaway til nye høyder:
Del 1:
- Ta vare på kundegrunnlaget ditt
- Lag takeaway som passer ditt konsept
- Tilspass eksisterende retter til takeaway
- Gjør det enkelt for folk å lage hjemme
Del 2:
- Hvilken betalingsløsning? Hvilken emballasje?
- Hjelp kunden til å føle seg trygg
- Legg gjerne ved en film, oppskrift, tips og triks
- Bruk sosiale medier - eget kurs på KIT-akademiet
Del 3:
- Emballasje og innpakning betyr noe
- Personlig hilsen til kunde
- Klistremerker med info og merkevare i fokus
- Legg ved meny til neste gang
Del 4:
- Takeaway kan være frokost, lunch og middag
- Tilby mersalg (kaffe, dessert eller andre produkter)
- 80/20 - Vi gjør mest, kunden gjør litt
- Personlig hilsen fra deg/dere til kunden