Trenger du inspirasjon til å lage enda bedre takeaway?

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Trenger du inspirasjon til å lage enda bedre takeaway?

Ønsker du å starte med takeaway? Eller gjøre takeaway fra ditt serveringssted enda bedre? Christian André Pettersen gir deg mange gode tips til hvordan du kan ta din restaurant til nye høyder innen takeaway.

Foto: Fabel media

 

Christian André Pettersen har lang erfaring innen kokkeyrket. I 2020 vant han Bocuse d'Or Europe, og er klar for å konkurrere i Bocuse d'Or i 2021.

 

Det er mye å tenke på når man skal tilby takeaway til kunden. Som Christian André sa første gang, "Shit, det var det første jeg tenkte når jeg skulle begynne med et takeaway-konsept!" Hvilken meny skal du ha? Hva slags emballasje? Hvordan skal du ta betalt? Spørsmålene er mange, og her får du mange gode tips til hvordan du kan løse det på din måte. Se disse fire filmene og få gode tips og triks til hvordan du kan ta takeaway til nye høyder:

 

Del 1:

  • Ta vare på kundegrunnlaget ditt
  • Lag takeaway som passer ditt konsept
  • Tilspass eksisterende retter til takeaway
  • Gjør det enkelt for folk å lage hjemme

 

 

 

Del 2: 

  • Hvilken betalingsløsning? Hvilken emballasje?
  • Hjelp kunden til å føle seg trygg
  • Legg gjerne ved en film, oppskrift, tips og triks
  • Bruk sosiale medier - eget kurs på KIT-akademiet

 

 

 

Del 3: 

  • Emballasje og innpakning betyr noe
  • Personlig hilsen til kunde
  • Klistremerker med info og merkevare i fokus
  • Legg ved meny til neste gang

 

 

 

Del 4: 

  • Takeaway kan være frokost, lunch og middag
  • Tilby mersalg (kaffe, dessert eller andre produkter)
  • 80/20 - Vi gjør mest, kunden gjør litt
  • Personlig hilsen fra deg/dere til kunden

 


Artikkelbilde Egg og eggprodukter

Egg er et basisprodukt på de fleste kjøkken. Det er både lønnsomt og veldig anvendelig.

Artikkelbilde One-Shot - Norges mest geniale iskonsept

Vår iskrem, frozen yoghurt og sorbet er laget etter originale italienske oppskrifter, har en unik kremet konsistens og fås i mange forskjellige smaker. Ikke rart de ble kåret til årets utfordrer og er nominert til årets produkt 2019 av ASKO og deres kunder!

Artikkelbilde Smittevernsutstyr - har du det du trenger?

Når folk samles øker risikoen for smitte. Sørg for at du har alt du trenger for å opprettholde smittevern og gi gjestene en trygg opplevelse.

Artikkelbilde Singelpakket mat og enklere tilberedning

Har du behov for kuvert- og singelpakker av produkter for å ivareta hygiene om dagen? Eller kanskje produkter som effektiviserer matlagingen? Her har vi samlet noe av sortimentet vårt på disse varene.

Artikkelbilde Premium sortiment på kjøtt

Er du på utkikk etter et premiumprodukt til ditt serveringssted? Vi har produkter med høy kvalitet innen enhver produktgruppe. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Til kassen