3 forfriskende smaker i markedets mest bærekraftige vannemballasje!

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer
Søndag 29. januar kl. 05.00-09.00 vil det utføres vedlikehold. Du vil kunne handle som normalt, men ordrebekreftelser vil kunne bli forsinket i tidsrommet.
Bilde
Annonsørinnhold

3 forfriskende smaker i markedets mest bærekraftige vannemballasje!

Nyheten FreshWater fra CarePacks kommer i 100 % resirkulerbar kartong, og er et mye mer miljøvennlig alternativ enn vann i plastflasker.

Vann på kartong: Godt for deg og godt for miljøet

 

Drikk vann fra springen hvis du kan — men Fresh Water fra CarePacks kommer i en mye mer miljøvennlig forpakning enn vann i plastflasker.

 

natural_og_alle_400.jpg

 

Nyheten Fresh Water fra CarePacks kommer i tre forfriskende smaker; Naturell, og med smak av Fersken og Papaya. Fresh Water fra CarePacks kommer i 0,5 liters kartonger, og er et perfekt og miljøvennlig alternativ når du er på farta og ikke har mulighet til å drikke rent vann fra springen.

 

CO2-nøytralt

Dette er et CO2-nøytralt produkt med et tydelig formål: å redusere plastavfall. Vannet vårt kommer derfor i 100% resirkulerbare kartonger. Vi bruker papir fra FSC-sertifiserte skoger, mens korken er laget av sukkerrør og hele flasken inkludert korken kan kastes i papp og papir avfallet for resirkulering. Vi klimakompenserer ved vårt samarbeid med Chooose - hvor vi for hver flaske solgt investeres det i de beste CO2 reduksjons prosjektene i utviklingsland som er verifisert av FN samt kjøp av CO2 Kvoter i EU for å veie opp for CO2 avtrykket, i tillegg er vi Miljøfyrtårns sertifiserte.

 

Vi synes også det er verdt å nevne at vannet vårt kommer fra Telemark, holder høy kvalitet og smaker veldig godt! Så hvis du trenger å kjøpe vann, dropp plastflasken og kjøp Fresh Water fra CarePacks istedenfor!

 

eplegull_naturell_400.jpg

 

eplegull_sjokolade_400.jpg

 

Prøv også Eplegull fra CarePacks!

Nå er det faktisk lov å snacke hver dag, for endelig er nyheten Eplegull fra CarePacks å få kjøpt i butikken! Digge, sunne og 100 % plantebaserte eplechips som har blitt langtidstørket for å få en krønsjy konsistens. Eplegull fås i smakene Naturell og Sjokolade. Naturellvarianten tilsvarer hele 3 av de «anbefalte 5 om dagen» og selges hos både Kiwi, Meny og Foodora market. Sjokoladevarianten tilsvarer 1 av 5 om dagen og selges hos Meny og Foodora market.

 

Vi bryr oss

CarePacks er bygget opp rundt FNs bærekraftsmål om god helse, anstendig arbeid og økonomisk vekst, og ansvarlig forbruk og produksjon. Vi er takknemlig for alle våre kunder som til daglig bidrar til vår felles misjon om å gjøre verden til et bedre sted å være.

 

Baerekraft_500.png

 

Flere av våre produkter pakkes av arbeids- og inkluderingsbedrifter i Norge. Bedriftene sysselsetter personer med nedsatt syns- eller arbeidsevne for å bidra til økt trivsel, mestringsfølelse og livskvalitet.

 

CarePacks®_logo_brun_400.png


Fresh water og Eplegull fra Carepacks

Artikkelbilde Nytt og spennende for noen. En selvfølge for andre.

Velkommen til det fargerike og smakfulle mezekjøkkenet! Meze er Midtøstens tapas. Det er enkelt, velsmakende, raskt å tilberede og ofte vegetarisk. Se hva vi har å vise deg! Hilsen Slåtto og Sevan.

Artikkelbilde Grønnere produkt fra JÆDER

Med 125års erfaring i kjøttforedlingsbransjen, er JÆDER en særdeles tradisjonsrik og kvalitetsbevisst leverandør av utsøkte kjøttvarer. I tillegg er vi en stolt leverandør av plantebaserte produkt.

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde One-Shot - Norges mest geniale iskonsept

Vår iskrem, frozen yoghurt og sorbet er laget etter originale italienske oppskrifter, har en unik kremet konsistens og fås i mange forskjellige smaker. Ikke rart de ble kåret til årets utfordrer og er nominert til årets produkt 2019 av ASKO og deres kunder!