Bilde

Bruk opp sider-restene

Synes du det er vanskelig å ta inn sider på menyen fordi du ofte sitter igjen med rester? En kunde vil ha et glass, og resten av flasken går i vasken? Fortvil ikke, vi gir deg 6 gode, spenstige og morsomme oppskrifter for å bruke opp disse restene! Norsk sider av høy kvalitet i en cocktail eller mocktail slår aldri feil!

Alkoholfrie oppskrifter

Norsk Skog

  • 1 dl Frisider Granskudd , Einebær og Hylleblomst fra Gardsbrenneriet 

  • 1 dl Eplemost Økologisk fra Dyre Gård

  • 1 cl Einebærsirup

Bruk et stort rundt vinglass med masse is. Bygg drinken direkte i glasset og rør deretter forsiktig rundt. Pynt med frisk rosmarinkvist og grønn epleskive.

 

Lag din egen sirup! Du trenger: 

  • 1 ss tørkede einebær

  • 1 dl lyst rørsukker

  • 2 dl vann

  • 1dl honning

Mos einebær i en liten gryte med sukker. Tilsett vann, kok opp til sukkeret er oppløst og dra kjelen av platen. La trekke i ca. 15 minutter. Rør inn honning, la trekke 15 minutter til og sil av. Oppbevar kaldt.

Forslag til produkter

 

Bringebær Mimosa

  • 1 dl Frisider Bringebær og Eple fra Gardsbrenneriet

  • 0,5 dl Eplemost Årgang Summerred fra Askim

  • 1 cl Bringebær sirup fra Barkonsult 

Skvis litt frisk sitron og fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg drinken direkte i glasset og rør forsiktig rundt. Pynt med friske bringebær og mynte.

 

Forslag til produkter

 

Hagefest 

  • 1 dl Frisider Eple fra Gardsbrenneriet

  • 0,5 dl Rabarbra fra Inderøy Mosteri

  •  Ginger Beer fra Barkonsult

Fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg direkte i glasset, skvis litt limejuice over drinken, topp med ingefærøl og rør forsiktig rundt. Pynt med frisk limeskive og mynte.

 

Forslag til produkter

 

Alkoholholdige oppskrifter

Bær & Akevitt

  • 1 dl Frisider Bringebær og Eple fra Gardsbrenneriet

  • 4 cl Hardanger Akevitt Med Eple

  • 1 cl Honningsirup

Shake akevitt og honningsirup med is. Sil over i et stort longdrinkglass med ny is, topp med Frisider og pynt med sitronskall.

 

Lag din egen sirup! Du trenger: 

  • 1 dl norsk honning

  • 1 dl vann

Varm opp i en kjele over svak varme til honningen har blandet seg med vannet. Du skal helst ikke over 35 grader. Rør om av og til. Dette skal ikke koke eller trekke, bare bli varmt nok til å blande seg.

 

Forslag til produkter

 

Norsk Bær Spritz

  • 1 dl Frisider Bringebær og Eple fra Gardsbrenneriet

  • 4 cl Attåt Bringebærlikør

  • 1 cl frisk limejuice

Fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg direkte i glasset med likør og lime juice, fyll opp med Frisider og pynt med friske bringebær og lime.

 

Forslag til produkter

 

Nordisk Gin Fizz

  • 4 cl Harahorn Gin

  • 1 dl Frisider Eple fra Gardsbrenneriet

  • 1 cl sukkerlake

  • 1 frisk sitronjuice

Fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg direkte i glasset med gin og lime juice, fyll opp med Frisider og pynt med friske bringebær og lime.

 

Forslag til produkter


Vi har også et stort utvalg isbiter

Artikkelbilde Planlegg campingsesongen nå!

Gjør deg klar for campingsesongen med smakfulle matløsninger og praktisk utstyr. Vi tilbyr grillmat, ferdigretter og drikkevarer som passer perfekt til livet ute. Våre kioskvarer, bakevarer, ferdigmat og iskremalternativ gjør serveringen enkel og effektiv. Bestill enkelt hos oss og få rask levering – alt du trenger for en vellykket campingsesong!

Artikkelbilde For en travel hverdag på kjøkkenet

En flaske som glipper i serveringen. En sølete benk midt i lunsjrushet. Når det er høyt tempo på kjøkkenet, har man ikke tid til små avbrudd. Da trengs løsninger som bare virker umiddelbart.

Artikkelbilde Over 45 % av gjesteklager handler om dårlig hygiene. Skap trygghet og profesjonalitet med Tork

I en tid der forventningene til renslighet og trygghet er høyere enn noen gang, er det viktigere enn noensinne å velge riktige løsninger. Med Tork får du produkter som kombinerer funksjonalitet, design og bærekraft – og som hjelper deg å gi et godt inntrykk, hver gang, så sommergjestene reiser videre med et godt inntrykk. Og kanskje lyst til å komme igjen.

Artikkelbilde Oppstartshjelpen

Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!

Artikkelbilde Snacking nyheter fra My Bakery

Snacking nyheter fra My Bakery (smakfulle snurrer, delikate søte tarteletter) og lokalmat fra Galåvolden Gård.