Bruk opp sider-restene
Alkoholfrie oppskrifter
Norsk Skog
-
1 dl Frisider Granskudd , Einebær og Hylleblomst fra Gardsbrenneriet
-
1 dl Eplemost Økologisk fra Dyre Gård
-
1 cl Einebærsirup
Bruk et stort rundt vinglass med masse is. Bygg drinken direkte i glasset og rør deretter forsiktig rundt. Pynt med frisk rosmarinkvist og grønn epleskive.
Lag din egen sirup! Du trenger:
-
1 ss tørkede einebær
-
1 dl lyst rørsukker
-
2 dl vann
-
1dl honning
Mos einebær i en liten gryte med sukker. Tilsett vann, kok opp til sukkeret er oppløst og dra kjelen av platen. La trekke i ca. 15 minutter. Rør inn honning, la trekke 15 minutter til og sil av. Oppbevar kaldt.
Forslag til produkter
Bringebær Mimosa
-
1 dl Frisider Bringebær og Eple fra Gardsbrenneriet
-
0,5 dl Eplemost Årgang Summerred fra Askim
-
1 cl Bringebær sirup fra Barkonsult
Skvis litt frisk sitron og fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg drinken direkte i glasset og rør forsiktig rundt. Pynt med friske bringebær og mynte.
Forslag til produkter
Hagefest
-
1 dl Frisider Eple fra Gardsbrenneriet
-
0,5 dl Rabarbra fra Inderøy Mosteri
- Ginger Beer fra Barkonsult
Fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg direkte i glasset, skvis litt limejuice over drinken, topp med ingefærøl og rør forsiktig rundt. Pynt med frisk limeskive og mynte.
Forslag til produkter
Alkoholholdige oppskrifter
Bær & Akevitt
-
1 dl Frisider Bringebær og Eple fra Gardsbrenneriet
-
4 cl Hardanger Akevitt Med Eple
-
1 cl Honningsirup
Shake akevitt og honningsirup med is. Sil over i et stort longdrinkglass med ny is, topp med Frisider og pynt med sitronskall.
Lag din egen sirup! Du trenger:
-
1 dl norsk honning
- 1 dl vann
Varm opp i en kjele over svak varme til honningen har blandet seg med vannet. Du skal helst ikke over 35 grader. Rør om av og til. Dette skal ikke koke eller trekke, bare bli varmt nok til å blande seg.
Forslag til produkter
Norsk Bær Spritz
-
1 dl Frisider Bringebær og Eple fra Gardsbrenneriet
-
4 cl Attåt Bringebærlikør
-
1 cl frisk limejuice
Fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg direkte i glasset med likør og lime juice, fyll opp med Frisider og pynt med friske bringebær og lime.
Forslag til produkter
Nordisk Gin Fizz
-
4 cl Harahorn Gin
-
1 dl Frisider Eple fra Gardsbrenneriet
-
1 cl sukkerlake
-
1 frisk sitronjuice
Fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg direkte i glasset med gin og lime juice, fyll opp med Frisider og pynt med friske bringebær og lime.
Forslag til produkter
Lag en fin ostetallerken!
Ost passer utmerket som forrett, dessert eller kun for kos! Nora Krogstad som er konditor og landslagskokk viser hvordan man kan sette sammen en fin ostetallerken som avslutning på et godt måltid!
Hummus. Lite jobb, stor wow!
Hummus har for lengst tatt steget fra å være en nisjerett til å bli et fast innslag i de fleste menyer på mange kjøkken.
Endelig hos ASKO Servering!
Vi er stolte av å ha vært en del av den norske folkesjela i mer enn 95 år, med høy kvalitet, unike merkevarer og en ustoppelig sans for nye smaker. Nå gleder vi oss til å skape lønnsomme iskremdestinasjoner sammen med våre kunder via ASKO Servering! Med høy kompetanse og lidenskap sørger vi for at isen ikke bare smelter hjerter, men også gir resultater. Bli med på reisen!
Enkle og gode isdesserter med Matskatter
Matskatter er det perfekte valget til dessert, med kortreiste smaker og ekte kvalitet.
Idun bake- og kakemikser – allsidige løsninger for serveringsmarkedet!
Med Iduns mikser får du proffe og funksjonelle ingredienser i praktiske 5 kg sekker – perfekt for et effektivt kjøkken! Enklere blir det ikke: la deg inspirere og finn oppskriftene her.