Bilde

Bruk opp sider-restene

Synes du det er vanskelig å ta inn sider på menyen fordi du ofte sitter igjen med store mengder rester? En kunde vil ha et glass, og resten av flasken går i vasken? Fortvil ikke, vi gir deg 4 gode, spenstige og morsomme oppskrifter for å bruke opp disse restene! Norsk sider av høy kvalitet i en cocktail eller mocktail slår aldri feil!

Oppskrift 1: 

Ingredienser:

  • Eplesider
  • Vodka
  • Lime

 

Fremgangsmåte: 

  1. Start med å bland eplesider og vodka i en shaker sammen med isbiter... 
  2. Pynt med tørket appelsinbåt

 

 

Oppskrift 1: 

Ingredienser:

  • Eplesider
  • Vodka
  • Lime

 

Fremgangsmåte: 

  1. Start med å bland eplesider og vodka i en shaker sammen med isbiter... 
  2. Pynt med tørket appelsinbåt

 

 

Oppskrift 1: 

Ingredienser:

  • Eplesider
  • Vodka
  • Lime

 

Fremgangsmåte: 

  1. Start med å bland eplesider og vodka i en shaker sammen med isbiter... 
  2. Pynt med tørket appelsinbåt

 

 

Oppskrift 1: 

Ingredienser:

  • Eplesider
  • Vodka
  • Lime

 

Fremgangsmåte: 

  1. Start med å bland eplesider og vodka i en shaker sammen med isbiter... 
  2. Pynt med tørket appelsinbåt

 


Alkoholfrie sider

Artikkelbilde Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!

Artikkelbilde Pizza!

Hvert år blir flinke pizzakokker inspirert av nye ideer, smaker og kulinariske påvirkninger. Innovasjon står på menyen og gjestene elsker det. Her har vi samlet noen spennende pizzatrender fra hele verden.

Artikkelbilde Dispenser

Hos ASKO Servering finner du ulike dispensere til ethvert bruk av tørk og hygiene.

Artikkelbilde Bli bedre kjent med noen av våre leverandører

Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.