Bruk opp sider-restene
Alkoholfrie oppskrifter
Norsk Skog
-
1 dl Frisider Granskudd , Einebær og Hylleblomst fra Gardsbrenneriet
-
1 dl Eplemost Økologisk fra Dyre Gård
-
1 cl Einebærsirup
Bruk et stort rundt vinglass med masse is. Bygg drinken direkte i glasset og rør deretter forsiktig rundt. Pynt med frisk rosmarinkvist og grønn epleskive.
Lag din egen sirup! Du trenger:
-
1 ss tørkede einebær
-
1 dl lyst rørsukker
-
2 dl vann
-
1dl honning
Mos einebær i en liten gryte med sukker. Tilsett vann, kok opp til sukkeret er oppløst og dra kjelen av platen. La trekke i ca. 15 minutter. Rør inn honning, la trekke 15 minutter til og sil av. Oppbevar kaldt.
Forslag til produkter
Bringebær Mimosa
-
1 dl Frisider Bringebær og Eple fra Gardsbrenneriet
-
0,5 dl Eplemost Årgang Summerred fra Askim
-
1 cl Bringebær sirup fra Barkonsult
Skvis litt frisk sitron og fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg drinken direkte i glasset og rør forsiktig rundt. Pynt med friske bringebær og mynte.
Forslag til produkter
Hagefest
-
1 dl Frisider Eple fra Gardsbrenneriet
-
0,5 dl Rabarbra fra Inderøy Mosteri
- Ginger Beer fra Barkonsult
Fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg direkte i glasset, skvis litt limejuice over drinken, topp med ingefærøl og rør forsiktig rundt. Pynt med frisk limeskive og mynte.
Forslag til produkter
Alkoholholdige oppskrifter
Bær & Akevitt
-
1 dl Frisider Bringebær og Eple fra Gardsbrenneriet
-
4 cl Hardanger Akevitt Med Eple
-
1 cl Honningsirup
Shake akevitt og honningsirup med is. Sil over i et stort longdrinkglass med ny is, topp med Frisider og pynt med sitronskall.
Lag din egen sirup! Du trenger:
-
1 dl norsk honning
- 1 dl vann
Varm opp i en kjele over svak varme til honningen har blandet seg med vannet. Du skal helst ikke over 35 grader. Rør om av og til. Dette skal ikke koke eller trekke, bare bli varmt nok til å blande seg.
Forslag til produkter
Norsk Bær Spritz
-
1 dl Frisider Bringebær og Eple fra Gardsbrenneriet
-
4 cl Attåt Bringebærlikør
-
1 cl frisk limejuice
Fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg direkte i glasset med likør og lime juice, fyll opp med Frisider og pynt med friske bringebær og lime.
Forslag til produkter
Nordisk Gin Fizz
-
4 cl Harahorn Gin
-
1 dl Frisider Eple fra Gardsbrenneriet
-
1 cl sukkerlake
-
1 frisk sitronjuice
Fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg direkte i glasset med gin og lime juice, fyll opp med Frisider og pynt med friske bringebær og lime.
Forslag til produkter
For en travel hverdag på kjøkkenet
En flaske som glipper i serveringen. En sølete benk midt i lunsjrushet. Når det er høyt tempo på kjøkkenet, har man ikke tid til små avbrudd. Da trengs løsninger som bare virker umiddelbart.
Dråpene som hever smaken!
Når hver detalj teller, er det de små dråpene som utgjør forskjellen. Haugen-Gruppen tilbyr et bredt utvalg av smakssettere slik at alle finner noe som passer deres smak. Ta kontakt med våre distriktssjefer for apotek som passer inn hos deg. Perfekt for bordservering som imponerer og gir kunden mulighet for personlig tilpasning.
Drikke og tilbehør
Visste du at vi i ASKO Servering har alt du trenger for å gjøre baren din komplett?
Hennig-Olsen nyheter 2025
Gjør deg klar for et fantastisk iskremår med nyhetene fra kremen av iskrem. Her er smakene som vil begeistre kundene – fyll opp både kuleis- og småisdisken!
