
Bruk opp sider-restene
Alkoholfrie oppskrifter
Norsk Skog
-
1 dl Frisider Granskudd , Einebær og Hylleblomst fra Gardsbrenneriet
-
1 dl Eplemost Økologisk fra Dyre Gård
-
1 cl Einebærsirup
Bruk et stort rundt vinglass med masse is. Bygg drinken direkte i glasset og rør deretter forsiktig rundt. Pynt med frisk rosmarinkvist og grønn epleskive.
Lag din egen sirup! Du trenger:
-
1 ss tørkede einebær
-
1 dl lyst rørsukker
-
2 dl vann
-
1dl honning
Mos einebær i en liten gryte med sukker. Tilsett vann, kok opp til sukkeret er oppløst og dra kjelen av platen. La trekke i ca. 15 minutter. Rør inn honning, la trekke 15 minutter til og sil av. Oppbevar kaldt.
Forslag til produkter

Bringebær Mimosa
-
1 dl Frisider Bringebær og Eple fra Gardsbrenneriet
-
0,5 dl Eplemost Årgang Summerred fra Askim
-
1 cl Bringebær sirup fra Barkonsult
Skvis litt frisk sitron og fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg drinken direkte i glasset og rør forsiktig rundt. Pynt med friske bringebær og mynte.
Forslag til produkter

Hagefest
-
1 dl Frisider Eple fra Gardsbrenneriet
-
0,5 dl Rabarbra fra Inderøy Mosteri
- Ginger Beer fra Barkonsult
Fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg direkte i glasset, skvis litt limejuice over drinken, topp med ingefærøl og rør forsiktig rundt. Pynt med frisk limeskive og mynte.
Forslag til produkter

Alkoholholdige oppskrifter
Bær & Akevitt
-
1 dl Frisider Bringebær og Eple fra Gardsbrenneriet
-
4 cl Hardanger Akevitt Med Eple
-
1 cl Honningsirup
Shake akevitt og honningsirup med is. Sil over i et stort longdrinkglass med ny is, topp med Frisider og pynt med sitronskall.
Lag din egen sirup! Du trenger:
-
1 dl norsk honning
- 1 dl vann
Varm opp i en kjele over svak varme til honningen har blandet seg med vannet. Du skal helst ikke over 35 grader. Rør om av og til. Dette skal ikke koke eller trekke, bare bli varmt nok til å blande seg.
Forslag til produkter

Norsk Bær Spritz
-
1 dl Frisider Bringebær og Eple fra Gardsbrenneriet
-
4 cl Attåt Bringebærlikør
-
1 cl frisk limejuice
Fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg direkte i glasset med likør og lime juice, fyll opp med Frisider og pynt med friske bringebær og lime.
Forslag til produkter

Nordisk Gin Fizz
-
4 cl Harahorn Gin
-
1 dl Frisider Eple fra Gardsbrenneriet
-
1 cl sukkerlake
-
1 frisk sitronjuice
Fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg direkte i glasset med gin og lime juice, fyll opp med Frisider og pynt med friske bringebær og lime.
Forslag til produkter


Vi gir deg tips til digge sandwicher med norsk vri! Lokalmat er mer enn bare råvarer – det er historie, håndverk og stolthet. Benytt norske lokale råvarer, og fortell en god historie til dine gjester!

Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!

Laget på havre i stedet for ris, har den et moderne uttrykk og en kortere koketid enn tradisjonell risotto. Det betyr raskere servering og bedre flyt i travle perioder. Samtidig er havre et rimelig og næringsrikt råvarevalg som gir god metthetsfølelse og høy kvalitet – perfekt som dagens rett eller i større porsjoner.

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4.000 produkter innen nonfood. Utforsk vårt brede utvalg av nonfood-produkter, inkludert emballasje, rengjøringsmidler og kjøkkenutstyr, skreddersydd for profesjonelle behov.

Visste du at pizza er Norges favorittmat? Orkla Foods Norge har vært pizzaguru i over 40 år og har perfeksjonert kunsten å lage den perfekte pizzaen. Vi vet akkurat hva som skal til for at du skal lykkes med din pizza – enten du vil ha et ferdig produkt eller vil toppe pizzaen selv.