Bilde

Bruk opp sider-restene

Synes du det er vanskelig å ta inn sider på menyen fordi du ofte sitter igjen med rester? En kunde vil ha et glass, og resten av flasken går i vasken? Fortvil ikke, vi gir deg 6 gode, spenstige og morsomme oppskrifter for å bruke opp disse restene! Norsk sider av høy kvalitet i en cocktail eller mocktail slår aldri feil!

Alkoholfrie oppskrifter

Norsk Skog

  • 1 dl Frisider Granskudd , Einebær og Hylleblomst fra Gardsbrenneriet 

  • 1 dl Eplemost Økologisk fra Dyre Gård

  • 1 cl Einebærsirup

Bruk et stort rundt vinglass med masse is. Bygg drinken direkte i glasset og rør deretter forsiktig rundt. Pynt med frisk rosmarinkvist og grønn epleskive.

 

Lag din egen sirup! Du trenger: 

  • 1 ss tørkede einebær

  • 1 dl lyst rørsukker

  • 2 dl vann

  • 1dl honning

Mos einebær i en liten gryte med sukker. Tilsett vann, kok opp til sukkeret er oppløst og dra kjelen av platen. La trekke i ca. 15 minutter. Rør inn honning, la trekke 15 minutter til og sil av. Oppbevar kaldt.

Forslag til produkter

 

Bringebær Mimosa

  • 1 dl Frisider Bringebær og Eple fra Gardsbrenneriet

  • 0,5 dl Eplemost Årgang Summerred fra Askim

  • 1 cl Bringebær sirup fra Barkonsult 

Skvis litt frisk sitron og fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg drinken direkte i glasset og rør forsiktig rundt. Pynt med friske bringebær og mynte.

 

Forslag til produkter

 

Hagefest 

  • 1 dl Frisider Eple fra Gardsbrenneriet

  • 0,5 dl Rabarbra fra Inderøy Mosteri

  •  Ginger Beer fra Barkonsult

Fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg direkte i glasset, skvis litt limejuice over drinken, topp med ingefærøl og rør forsiktig rundt. Pynt med frisk limeskive og mynte.

 

Forslag til produkter

 

Alkoholholdige oppskrifter

Bær & Akevitt

  • 1 dl Frisider Bringebær og Eple fra Gardsbrenneriet

  • 4 cl Hardanger Akevitt Med Eple

  • 1 cl Honningsirup

Shake akevitt og honningsirup med is. Sil over i et stort longdrinkglass med ny is, topp med Frisider og pynt med sitronskall.

 

Lag din egen sirup! Du trenger: 

  • 1 dl norsk honning

  • 1 dl vann

Varm opp i en kjele over svak varme til honningen har blandet seg med vannet. Du skal helst ikke over 35 grader. Rør om av og til. Dette skal ikke koke eller trekke, bare bli varmt nok til å blande seg.

 

Forslag til produkter

 

Norsk Bær Spritz

  • 1 dl Frisider Bringebær og Eple fra Gardsbrenneriet

  • 4 cl Attåt Bringebærlikør

  • 1 cl frisk limejuice

Fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg direkte i glasset med likør og lime juice, fyll opp med Frisider og pynt med friske bringebær og lime.

 

Forslag til produkter

 

Nordisk Gin Fizz

  • 4 cl Harahorn Gin

  • 1 dl Frisider Eple fra Gardsbrenneriet

  • 1 cl sukkerlake

  • 1 frisk sitronjuice

Fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg direkte i glasset med gin og lime juice, fyll opp med Frisider og pynt med friske bringebær og lime.

 

Forslag til produkter


Vi har også et stort utvalg isbiter

Artikkelbilde Magiske smaker og autentisk indisk – med MasalaMagic

Lag uforglemmelige matopplevelser; variert og spennende meny på kort tid med MasalaMagic kvalitetsprodukter, enten du driver restaurant, kafé, kantine, arrangerer selskap eller har industriproduksjon.

Artikkelbilde Mat i barnehagen

Trenger du hjelp til innkjøp av mat i din barnehage?

Artikkelbilde Extra glade gjester er god forretning

«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.

Artikkelbilde Draughtmaster Flex fra Ringnes

Et enkelt tappesystem fra Ringnes.

Artikkelbilde Er dine kunder opptatt av vegetar?

Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.