
Bruk opp sider-restene
Alkoholfrie oppskrifter
Norsk Skog
-
1 dl Frisider Granskudd , Einebær og Hylleblomst fra Gardsbrenneriet
-
1 dl Eplemost Økologisk fra Dyre Gård
-
1 cl Einebærsirup
Bruk et stort rundt vinglass med masse is. Bygg drinken direkte i glasset og rør deretter forsiktig rundt. Pynt med frisk rosmarinkvist og grønn epleskive.
Lag din egen sirup! Du trenger:
-
1 ss tørkede einebær
-
1 dl lyst rørsukker
-
2 dl vann
-
1dl honning
Mos einebær i en liten gryte med sukker. Tilsett vann, kok opp til sukkeret er oppløst og dra kjelen av platen. La trekke i ca. 15 minutter. Rør inn honning, la trekke 15 minutter til og sil av. Oppbevar kaldt.
Forslag til produkter

Bringebær Mimosa
-
1 dl Frisider Bringebær og Eple fra Gardsbrenneriet
-
0,5 dl Eplemost Årgang Summerred fra Askim
-
1 cl Bringebær sirup fra Barkonsult
Skvis litt frisk sitron og fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg drinken direkte i glasset og rør forsiktig rundt. Pynt med friske bringebær og mynte.
Forslag til produkter

Hagefest
-
1 dl Frisider Eple fra Gardsbrenneriet
-
0,5 dl Rabarbra fra Inderøy Mosteri
- Ginger Beer fra Barkonsult
Fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg direkte i glasset, skvis litt limejuice over drinken, topp med ingefærøl og rør forsiktig rundt. Pynt med frisk limeskive og mynte.
Forslag til produkter

Alkoholholdige oppskrifter
Bær & Akevitt
-
1 dl Frisider Bringebær og Eple fra Gardsbrenneriet
-
4 cl Hardanger Akevitt Med Eple
-
1 cl Honningsirup
Shake akevitt og honningsirup med is. Sil over i et stort longdrinkglass med ny is, topp med Frisider og pynt med sitronskall.
Lag din egen sirup! Du trenger:
-
1 dl norsk honning
- 1 dl vann
Varm opp i en kjele over svak varme til honningen har blandet seg med vannet. Du skal helst ikke over 35 grader. Rør om av og til. Dette skal ikke koke eller trekke, bare bli varmt nok til å blande seg.
Forslag til produkter

Norsk Bær Spritz
-
1 dl Frisider Bringebær og Eple fra Gardsbrenneriet
-
4 cl Attåt Bringebærlikør
-
1 cl frisk limejuice
Fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg direkte i glasset med likør og lime juice, fyll opp med Frisider og pynt med friske bringebær og lime.
Forslag til produkter

Nordisk Gin Fizz
-
4 cl Harahorn Gin
-
1 dl Frisider Eple fra Gardsbrenneriet
-
1 cl sukkerlake
-
1 frisk sitronjuice
Fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg direkte i glasset med gin og lime juice, fyll opp med Frisider og pynt med friske bringebær og lime.
Forslag til produkter


Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.

Synes du det er vanskelig å ta inn sider på menyen fordi du ofte sitter igjen med rester? En kunde vil ha et glass, og resten av flasken går i vasken? Fortvil ikke, vi gir deg 6 gode, spenstige og morsomme oppskrifter for å bruke opp disse restene! Norsk sider av høy kvalitet i en cocktail eller mocktail slår aldri feil!

Lite slår en frisk og kremet skagenrøre når sola skinner og sommersesongen er på sitt beste. Denne varianten, pisket sammen av kjøkkensjef Trond Åm, er perfekt til småretter, smørbrød eller sommerens selskaper – klassikeren kombinerer sjømat og syre med en rund og fyldig dressing.

I vårt sortiment kan du alltid være trygg på at du kun finner sugerør som er gode alternativer til plastsugerør.

Du kan få samlet alt du trenger på en bil, med en levering og du mottar kun en faktura. Enkelt, lønnsomt og effektivt!