Bilde

Bruk opp sider-restene

Synes du det er vanskelig å ta inn sider på menyen fordi du ofte sitter igjen med rester? En kunde vil ha et glass, og resten av flasken går i vasken? Fortvil ikke, vi gir deg 6 gode, spenstige og morsomme oppskrifter for å bruke opp disse restene! Norsk sider av høy kvalitet i en cocktail eller mocktail slår aldri feil!

Alkoholfrie oppskrifter

Norsk Skog

  • 1 dl Frisider Granskudd , Einebær og Hylleblomst fra Gardsbrenneriet 

  • 1 dl Eplemost Økologisk fra Dyre Gård

  • 1 cl Einebærsirup

Bruk et stort rundt vinglass med masse is. Bygg drinken direkte i glasset og rør deretter forsiktig rundt. Pynt med frisk rosmarinkvist og grønn epleskive.

 

Lag din egen sirup! Du trenger: 

  • 1 ss tørkede einebær

  • 1 dl lyst rørsukker

  • 2 dl vann

  • 1dl honning

Mos einebær i en liten gryte med sukker. Tilsett vann, kok opp til sukkeret er oppløst og dra kjelen av platen. La trekke i ca. 15 minutter. Rør inn honning, la trekke 15 minutter til og sil av. Oppbevar kaldt.

Forslag til produkter

 

Bringebær Mimosa

  • 1 dl Frisider Bringebær og Eple fra Gardsbrenneriet

  • 0,5 dl Eplemost Årgang Summerred fra Askim

  • 1 cl Bringebær sirup fra Barkonsult 

Skvis litt frisk sitron og fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg drinken direkte i glasset og rør forsiktig rundt. Pynt med friske bringebær og mynte.

 

Forslag til produkter

 

Hagefest 

  • 1 dl Frisider Eple fra Gardsbrenneriet

  • 0,5 dl Rabarbra fra Inderøy Mosteri

  •  Ginger Beer fra Barkonsult

Fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg direkte i glasset, skvis litt limejuice over drinken, topp med ingefærøl og rør forsiktig rundt. Pynt med frisk limeskive og mynte.

 

Forslag til produkter

 

Alkoholholdige oppskrifter

Bær & Akevitt

  • 1 dl Frisider Bringebær og Eple fra Gardsbrenneriet

  • 4 cl Hardanger Akevitt Med Eple

  • 1 cl Honningsirup

Shake akevitt og honningsirup med is. Sil over i et stort longdrinkglass med ny is, topp med Frisider og pynt med sitronskall.

 

Lag din egen sirup! Du trenger: 

  • 1 dl norsk honning

  • 1 dl vann

Varm opp i en kjele over svak varme til honningen har blandet seg med vannet. Du skal helst ikke over 35 grader. Rør om av og til. Dette skal ikke koke eller trekke, bare bli varmt nok til å blande seg.

 

Forslag til produkter

 

Norsk Bær Spritz

  • 1 dl Frisider Bringebær og Eple fra Gardsbrenneriet

  • 4 cl Attåt Bringebærlikør

  • 1 cl frisk limejuice

Fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg direkte i glasset med likør og lime juice, fyll opp med Frisider og pynt med friske bringebær og lime.

 

Forslag til produkter

 

Nordisk Gin Fizz

  • 4 cl Harahorn Gin

  • 1 dl Frisider Eple fra Gardsbrenneriet

  • 1 cl sukkerlake

  • 1 frisk sitronjuice

Fyll opp et stort vinglass med masse is. Bygg direkte i glasset med gin og lime juice, fyll opp med Frisider og pynt med friske bringebær og lime.

 

Forslag til produkter


Vi har også et stort utvalg isbiter

Artikkelbilde For en travel hverdag på kjøkkenet

En flaske som glipper i serveringen. En sølete benk midt i lunsjrushet. Når det er høyt tempo på kjøkkenet, har man ikke tid til små avbrudd. Da trengs løsninger som bare virker umiddelbart.

Artikkelbilde Dråpene som hever smaken!

Når hver detalj teller, er det de små dråpene som utgjør forskjellen. Haugen-Gruppen tilbyr et bredt utvalg av smakssettere slik at alle finner noe som passer deres smak. Ta kontakt med våre distriktssjefer for apotek som passer inn hos deg. Perfekt for bordservering som imponerer og gir kunden mulighet for personlig tilpasning.

Artikkelbilde Drikke og tilbehør

Visste du at vi i ASKO Servering har alt du trenger for å gjøre baren din komplett?

Artikkelbilde Turchetta - en ny julefavoritt på menyen!

Gi gjestene en smak av jul med et moderne preg.

Artikkelbilde Hennig-Olsen nyheter 2025

Gjør deg klar for et fantastisk iskremår med nyhetene fra kremen av iskrem. Her er smakene som vil begeistre kundene – fyll opp både kuleis- og småisdisken!