BrainCooler slush

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

BrainCooler slush

Laguna Produkter har produsert og levert slush i over 20 år, og er i dag Norges mest solgte slushmerke. I 2020 lanserte de sukkerfri slush, fordi de ønsker å bidra til å redusere sukkerinntaket til den Norske befolkningen, og spesielt hos barn og unge.

Sukkerfri BrainCooler slush

BrainCooler slush – iskald slush både med og UTEN sukker

 

...er for alle som ønsker en litt sunnere hverdag, men likevel ønsker å nyte en forfriskende slush. Den nye produktserien er ikke bare iskald slush helt uten sukker. Smakene har også høyt innhold av kostfiber og lavt kalori innhold. Alle smakene er uten allergener og flere av smakene er også veganske! Som de andre BrainCooler slush smakene er også de sukkerfrie helt uten azo-farger.

Ønsker du bli BrainCooler forhandler?

BrainCooler har eksklusive avtaler med ulike aroma leverandører over hele verden. Dette gir Laguna Produkter mulighet til å lansere spennende smaker hvert eneste år. Samtidig som du får en topp moderne digital slushmaskin. Slushmaskinen BrainCooler V-AIR ble lansert i fjor sommer og er en drøm av en slushmaskin!

 

BrainCooler V-AIR kommer ferdig programmert, har lavere lydnivå og enklere renhold og vedlikehold, sammenlignet med andre slushmaskiner på markedet i dag.

 

Ta kontakt med oss, så kan du ha en splitter ny BrainCooler V-AIR slushmaskin hos deg innen få dager.

 

Se vår produktkatalog her. 

 

 

xsukkerfri_5_brygge_677x288.jpg

 

Laguna Produkter AS
33 07 85 01
info@lagunaprodukter.no
www.lagunaprodukter.no


Produkter

Artikkelbilde Premium sortiment på kjøtt

Er du på utkikk etter et premiumprodukt til ditt serveringssted? Vi har produkter med høy kvalitet innen enhver produktgruppe. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Artikkelbilde Eldregull

NYHET! En hjelpende hånd til institusjonskjøkkenet

Artikkelbilde Singelpakket mat og enklere tilberedning

Har du behov for kuvert- og singelpakker av produkter for å ivareta hygiene om dagen? Eller kanskje produkter som effektiviserer matlagingen? Her har vi samlet noe av sortimentet vårt på disse varene.

Artikkelbilde Ha spennende alkoholfrie alternativer på menyen!

Har du vært sjåfør, gravid eller av en annen grunn ikke drukket alkohol på restaurant eller byen? Det kan bli kjedelig å bare drikke brus eller alkoholfritt øl. Her har vi samlet noen ideer til alkoholfri drikke du kan ha på menyen.

Til kassen