Bilde
Annonsørinnhold

Bonduelle

Bonduelle er kompromissløse på kvalitet. Sprø, velsmakende mais, bønner og kikerter kommer nå i Easy Bag.

Bonduelle er et familieeid selskap etablert i 1853. Vi er global markedsleder innen grønnsaker som er klare til bruk. Kvalitet, innovasjon, langsiktighet og bærekraftig utvikling for mennesker og miljø danner grunnlaget for alt vi gjør. Bonduelle tilbyr emballasjeløsninger spesielt utviklet for Horeca. Med stolthet og lidenskap gleder vi oss over å presentere Bonduelle for deg og dine gjester.

 

 

PLANTEBASERT MAT

Plantebasert mat er viktig for helsen, og for miljøet med reduserte utslipp og bruk av knappe ressurser. Bonduelle bønner og kikerter inneholder blant annet mye fiber og protein, og kan brukes som alternativ til kjøtt eller som smakfullt og lekkert tilbehør. Bonduelle mais er også en fiberkilde, og gir naturlig sødme i mange matretter. Vi hjelper deg med inspirasjon til å satse på mer grønnsaker.

 

 

NYHETEN EASY BAG

• Klar til bruk – leveres som tørrvare i pose

• Hendig Easy Bag:

- Enkel å åpne (riv av toppen, unngå søl og kuttskader)

- Innholdet kan oppbevares i posen inntil 48 timer

- Posen kan varmes til 80 ºC i vannbad/ovn

- Lite avfall og enkel avfallshåndtering

- Praktisk F-pk og D-pk


Bonduelle produkter
Artikkelbilde Tre sorter – hundrevis av varianter

Botanisk sett skjelnes det bare mellom 3 sorter kaffe; Coffea Arabica, Coffea Robusta og Coffea Liberica. Den siste av disse utgjør kun mellom 1-2 prosent av all kaffe som dyrkes, og er i praksis uinteressant – også fordi den kvalitetsmessig ikke kan konkurrere med de to andre sortene.

Artikkelbilde Yoghurt fra Q-meieriene

Ha Q yoghurt tilgjengelig for dine kunder

Artikkelbilde Håndpillede reker - nominert til årets produkt!

I utgangspunktet handler det om en drøm – en drøm om å kunne beholde rekenes friskhet og naturlighet slik de tradisjonelt ble solgt på brygga hos Engelsviken helt fra 1867. Vi har fulgt denne drømmen og i dag kan Engelsviken som første rekeprodusent i Europa tilby lake uten kunstig konservering. Kos deg!

Artikkelbilde Antibac Overflatedesinfeksjon

Nå får du rabatt på produkter for optimal hygiene og trygg mat

Artikkelbilde Quorn - Protein for the planet

Quorns magi ligger i den unike ingrediensen mycoprotein, som er et vegetabilsk næringsrikt protein (fri for soya), med høyt fiberinnhold og naturlig lavt innhold av mettet fett.