Beger, skåler og takeaway-emballasje

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Beger, skåler og takeaway-emballasje

Vi har et stort sortiment innen nonfood og du finner mange produkter som du kan benytte på ditt serveringssted. Vi har også et stort utvalg som passer for levering og henting.

Det finnes nesten uendelig måter man kan pakke inn og selge mat på. Det er finnes et beger for alt og beger kan bety så mangt!

 

Is og kald drikke

Dersom du serverer milkshake, iskaffe eller smootie vil du finne mange gode alternativer i vårt sortiment. Vi har beger i miljøvennlig plast, men også i papp som kan benyttes til kalde drikker. Vi har lokk som passer til og sugerør i flere farger, lengder og tykkelser.

 

Kaffe

Dette er et viktig takeaway produkt for mange av våre kunder. Her er det mange alternativer å velge mellom. Vi har alt fra de enkleste singelwall koppene til flotte doublewall kopper med lokk. Noen av koppene har sterke farger og stilig design, og andre er enkle hvite, brune eller sorte. Dersom du ønsker å profilere din egen bedrift kan du kjøpe de koppene med blanke lerret og sette på din egen logo. ASKO Reklame kan hjelpe med dette.

Les mer her:

https://askoservering.no/inspirasjon/profilartikler/#/

 

Takeaway

For å tilpasse seg koronatiden har flere serveringssteder valgt å legge om driften til å tilpasse seg muligheten for utkjøring eller henting av mat. Her er det viktig at emballasjen man pakker maten i er tilpasset retten. Vi har mange forskjellige typer beger, containere og skåler som maten kan ligge i ved utkjøring eller henting.

Vi har emballasje i flere typer materiale. Alt fra plast, papp og aluminium. Vi har store beger, mange små, mellomstørrelser og nesten enhver dimensjon du kan tenke deg. Mange av de har lokk, noen gjennomsiktige og andre tettet for innsyn. Vi har beger for kalde retter og for varme. Vi tror at det aller meste du trenger kan du finne hos oss!


Varmmatbokser

Emballasje

Engangstallerken

Engangsservice

Kaffebeger

Kaffelokk

Artikkelbilde Slukk tørsten med forfriskende Slurp

Sommeren er snart her! Det er sesong for å kose seg med en forfriskende slush – og nå kommer nyheten Slurp Tropisk!

Artikkelbilde Frist med en unik og kreativ softis

Løft serveringen til nye høyder med enkle triks – gjør iskjeksen ekstra fristende med fargerikt strøssel! Løft både iskremens utseende og smak, med deilig pynt.

Artikkelbilde Dispenser

Hos ASKO Servering finner du ulike dispensere for et hvert bruk for tørk og hygiene. Vi har over 4000 produkter innen varegruppen nonfood.

Artikkelbilde Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Artikkelbilde Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.