Grunnet vedlikehold i våre systemer vil ASKOServering.no være utilgjengelig: Fredag 2. juni kl. 18.00 til lørdag 3. juni kl. 18.00 og lørdag 10. juni kl. 14.00 til søndag 11. juni kl. 02.00. For levering påfølgende mandag og tirsdag ber vi deg gjøre bestilling i god tid.
Bilde

Beger, skåler og takeaway-emballasje

Vi har et stort sortiment innen nonfood og du finner mange produkter som du kan benytte på ditt serveringssted. Vi har også et stort utvalg som passer for levering og henting.

Det finnes nesten uendelig måter man kan pakke inn og selge mat på. Det er finnes et beger for alt og beger kan bety så mangt!

 

Is og kald drikke

Dersom du serverer milkshake, iskaffe eller smootie vil du finne mange gode alternativer i vårt sortiment. Vi har beger i miljøvennlig plast, men også i papp som kan benyttes til kalde drikker. Vi har lokk som passer til og sugerør i flere farger, lengder og tykkelser.

 

Kaffe

Dette er et viktig takeaway produkt for mange av våre kunder. Her er det mange alternativer å velge mellom. Vi har alt fra de enkleste singelwall koppene til flotte doublewall kopper med lokk. Noen av koppene har sterke farger og stilig design, og andre er enkle hvite, brune eller sorte. Dersom du ønsker å profilere din egen bedrift kan du kjøpe de koppene med blanke lerret og sette på din egen logo. ASKO Reklame kan hjelpe med dette.

Les mer her:

https://askoservering.no/inspirasjon/profilartikler/#/

 

Takeaway

For å tilpasse seg koronatiden har flere serveringssteder valgt å legge om driften til å tilpasse seg muligheten for utkjøring eller henting av mat. Her er det viktig at emballasjen man pakker maten i er tilpasset retten. Vi har mange forskjellige typer beger, containere og skåler som maten kan ligge i ved utkjøring eller henting.

Vi har emballasje i flere typer materiale. Alt fra plast, papp og aluminium. Vi har store beger, mange små, mellomstørrelser og nesten enhver dimensjon du kan tenke deg. Mange av de har lokk, noen gjennomsiktige og andre tettet for innsyn. Vi har beger for kalde retter og for varme. Vi tror at det aller meste du trenger kan du finne hos oss!


Varmmatbokser

Emballasje

Engangstallerken

Engangsservice

Kaffebeger

Kaffelokk

Artikkelbilde Regal Tipo 00 mel

100% norsk Tipo 00 mel fra Regal.

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Har din bedrift startet med, eller vurdert å starte med takeaway eller catering? Vi ser at mange av dere er kreative og finner nye måter å servere kundene på om dagen. Vi heier på dere, og ønsker å hjelpe til med å foreslå produkter som kan være til hjelp.

Artikkelbilde Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4000 produkter innen nonfood.

Artikkelbilde Pizzasaus med moderne smak og innpakning

Ny pizzasaus i pose er plassbesparende, miljøvennlig, gir mindre svinn og med et innhold av ren tomatsaus som er hjertet i en god pizza. Tilsett kun krydder og annen magi. For at du skal kunne servere dine gjester en fantastisk pizza gjengir vi her et par klassiske oppskrifter på pizzasaus