Bilde

Three cents soda

Tonic Water, Gentleman soda og Pink Grapefruit soda er tre produkter fra Three Cents med ekstra mye bobler. Noen av produktene er en perfekt aperitif, i tillegg til å kunne blandes i cocktails og andre drinker.

Tonic water EPD 5200589

En Tonic som ikke har blitt sett før, med langvarige bobler for den perfekte Gin&Tonic. Three Cents Tonic ble funnet opp for å nå nye høyder for Gin & Tonic opplevelsen. Den er produsert med naturlig kinn av høy kvalitet, og har en svak duft av aromaer. Dette er for å gi mest mulig fokus til de aromatiske tonene fra Gin-profilen. 

 

Som alle Three Cents Sodas, er Tonic Water maksimert med kullsyre under høyt trykk for at drinken skal forbli ekstra fizzy i en lengre periode. Denne nye stilen av Tonic er laget uten sitrusolje, for at nettopp du kan tilsette den sitrusen som passer best i forhold til ønsket brennevin.

 

Anbefalt serveringstemperatur: 4-5 grader celsius

 

Gentleman's soda EPD 5204342

 Den ultimate sitrusopplevelsen med forfriskende toner fra mandarin og bergamot. 

 

Grunnideen bak gentleman's soda var å forene friskheten og kompleksiteten fra de to mest unike fruktene fra middelhavet i en ekstraordinær soda. Så resultatet ble å kombinere den friske smaken og duften fra den aromatiske bergamot og den saftige mandarinen, sammen med høykarbonisert vann for å beholde den langvarige aromaen og smaken i en av de mest verdifulle "premium mixers" i verden. 

 

Utover å være en fantastisk alkoholfri aperitif, så gjør Gentleman's soda seg godt til "low ABV" cocktails, med hetvin og andre lav-alkoholholdig brennevin, men også sammen med både amerikansk whiskey og irsk whisky. 

 

Anbefalt serveringstemperatur: 4-5 grader celsius. 
Top 4 best new spirit/product bar convent Berlin 2017

 

Pink Grapefruit soda EPD 5199120:

Denne grapefrukt-sodaen fanger den perfekte balansen mellom frisk rosa grapefrukt og dens komplekse søte forfriskende aroma. 

 

Pink grapefruit soda var den som startet three cents sodas, da de ønsket å lage en soda som kunne forbedre en av Mexicos mest populære drinker med Tequila som base - Paloma. 

 

Denne soda har raskt tatt skandinavias bar-scene med storm for å være et av de beste i sin kategori for alkoholfrie alternativer, men og i kombinasjon med alle typer av lyst brennevin. 

 

Anbefalt serverings-temp: 4-5 grader celsius. 


Three cents produkter
Artikkelbilde Bli oppdatert på de nyeste mattrendene!

En ny utgave av Nortura PROFF sitt populære trendmagasin er ute nå. Her kan du oppdatere deg på de nyeste mattrendene - og få oppskrifter og inspirasjon. Her er en liten smakebit:

Artikkelbilde Hva er lokalmat?

«Mat- og drikkeprodukter med en lokal identitet/særegen opprinnelse eller spesielle kvaliteter knyttet til produksjonsmetode, tradisjon eller produkthistorie.» - matmerk.no

Artikkelbilde Sjekk vårt miljøvennlige serveringssortiment!

Papstar Pure. Serveringsprodukter basert på fornybare råvarer! Møt kundenes forventninger om servering i ny bærekraftig emballasje. Sjekk vårt brede sortiment innen trebestikk, pappsugerør, palmebladtallerkener, varmmatbokser i papp og sukkerrør mm.

Artikkelbilde Spesialitet

Spesialitet-merket er et informasjonsmerke for norskprodusert mat og drikke, basert på de beste lokale råvarene, særegne lokale oppskrifter og laget av stolte fagfolk.

Artikkelbilde Hvorfor Greenway-Norge sine produkter?

Det viktigste i det daglige er at produktene er stabile og gode å spise og drikke av, på og med. Samtidig så er våre produkter på lag med naturen, og din bedrift kan stå rett i ryggen og vite at miljø, bærekraft og etisk handel er ivaretatt. Produktene hjelper deg med å øke omsetningen din og kunden blir glad for at dere har valgt en god løsning som er på lag med miljøet.