Bilde

Three cents soda

Tonic Water, Gentleman soda og Pink Grapefruit soda er tre produkter fra Three Cents med ekstra mye bobler. Noen av produktene er en perfekt aperitif, i tillegg til å kunne blandes i cocktails og andre drinker.

Tonic water EPD 5200589

En Tonic som ikke har blitt sett før, med langvarige bobler for den perfekte Gin&Tonic. Three Cents Tonic ble funnet opp for å nå nye høyder for Gin & Tonic opplevelsen. Den er produsert med naturlig kinn av høy kvalitet, og har en svak duft av aromaer. Dette er for å gi mest mulig fokus til de aromatiske tonene fra Gin-profilen. 

 

Som alle Three Cents Sodas, er Tonic Water maksimert med kullsyre under høyt trykk for at drinken skal forbli ekstra fizzy i en lengre periode. Denne nye stilen av Tonic er laget uten sitrusolje, for at nettopp du kan tilsette den sitrusen som passer best i forhold til ønsket brennevin.

 

Anbefalt serveringstemperatur: 4-5 grader celsius

 

Gentleman's soda EPD 5204342

 Den ultimate sitrusopplevelsen med forfriskende toner fra mandarin og bergamot. 

 

Grunnideen bak gentleman's soda var å forene friskheten og kompleksiteten fra de to mest unike fruktene fra middelhavet i en ekstraordinær soda. Så resultatet ble å kombinere den friske smaken og duften fra den aromatiske bergamot og den saftige mandarinen, sammen med høykarbonisert vann for å beholde den langvarige aromaen og smaken i en av de mest verdifulle "premium mixers" i verden. 

 

Utover å være en fantastisk alkoholfri aperitif, så gjør Gentleman's soda seg godt til "low ABV" cocktails, med hetvin og andre lav-alkoholholdig brennevin, men også sammen med både amerikansk whiskey og irsk whisky. 

 

Anbefalt serveringstemperatur: 4-5 grader celsius. 
Top 4 best new spirit/product bar convent Berlin 2017

 

Pink Grapefruit soda EPD 5199120:

Denne grapefrukt-sodaen fanger den perfekte balansen mellom frisk rosa grapefrukt og dens komplekse søte forfriskende aroma. 

 

Pink grapefruit soda var den som startet three cents sodas, da de ønsket å lage en soda som kunne forbedre en av Mexicos mest populære drinker med Tequila som base - Paloma. 

 

Denne soda har raskt tatt skandinavias bar-scene med storm for å være et av de beste i sin kategori for alkoholfrie alternativer, men og i kombinasjon med alle typer av lyst brennevin. 

 

Anbefalt serverings-temp: 4-5 grader celsius. 


Three cents produkter
Artikkelbilde Antibac Overflatedesinfeksjon

Nå får du rabatt på produkter for optimal hygiene og trygg mat

Artikkelbilde Pigwings - årets produkt

Pigwings fra Nortura ble kåret til årets produkt på ASKO og NorgesGruppen sine kunde- og leverandørdager 7. januar 2019.

Artikkelbilde Ain't no thing like a chicken wing

I Vestfold Fugl er vi opptatt av å benytte hele kyllingen og slår nå et slag for vinger og klubber, en fantastisk råvare, som stadig flere kokker setter på menyen.

Artikkelbilde Salsus - til maten som trenger kraft

Vårt mål er like enkelt som det er vanskelig: Å produsere verdens beste krafter og sauser til profesjonelle kokker.

Artikkelbilde Fazer Yosa - oppdag den gode kraften i havre

Visste du at havre er et av de mest næringsrike og miljøvennlige matvarene fra planteriket? Og at den nordiske havren er ekstra kraftfull - så mye at den er ansett som den beste i verden?