
La autentiske smaker fra Sørøst-Asia heve rettene dine!
Historie
TRS ble grunnlagt i 1959 av Taherally Rehmanji Suterwalla, som etter å ha flyttet til London fra Mumbai på 50-tallet savnet hjemmelaget indisk mat. Han begynte å importere høykvalitets råvarer og ingredienser, og har bygget TRS sammen med sine sønner. TRS er den største merkevaren for autentisk indisk mat i Europa og en favoritt blant matentusiaster, og er nr 1 i Europa på autentiske smaker og ingredienser fra Asia.

Kjøkkensjefens raskeste vei til resultatet!
En av de tingene som gjør TRS unikt er at krydderet er ekstra fint malt. Både krydder og paste har en intens smak, så du trenger en mindre mengde for å oppnå gode resultater. Dette gjør at du både sparer penger og tid, og gir kokken en raskere vei til ønsket resultat.
Fantastiske krydder

Bredt utvalg av belgfrukter
TRS har også et bredt utvalg av belgfrukter som linser, bønner og kikerter. Dal er en viktig del av kjøkkenet i India og Sørøst-Asia og består av forskjellige typer bønner, linser eller erter. To av kundenes favoritter er Chana Dal og Masoor Dal. Chana Dal er delte kikerter som er tørket og delt så det ikke krever bløtlegging før tilberedning, mens Masoor Dal er røde linser.
Populære ingredienser fra Sørøst-Asia

Haugen-Gruppen
Norges råeste kompetansehus på mat og drikke
Mat til mange skal være hyggelig og godt. Fra Haugen-Gruppen får du kvalitetsprodukter og økt kunnskap om utvikling av menyer, trender og inntjening. Vi hjelper deg å heve mat- og drikkeopplevelsene flere terningkast, uansett om du har ansvaret for et sted med hvite duker, kantine, bensinstasjon eller en institusjon. Alle i vårt salgsapparat er kokker og vinkelnere med erfaring fra hotell- og restaurantbransjen.


Utforsk vårt utvalg av vakuumposer i ulike størrelser, ideelle for sous vide-tilberedning og forlenget holdbarhet på matvarer. Perfekt for profesjonelle kjøkken.

I en verden med økende kostnader og bekymringer er det viktigere enn noen gang å kunne finne en måte å koble av og kose seg på, og da er det perfekt med noen gode snackingprodukter! Snacking er sosialt, enkelt og rimelig. Ved å tilby et godt utvalgt fra vårt rikholdige sortiment av snacking, dipper og andre godbiter øker du omsetningen, og får mer fornøyde kunder.

Vår emballasjeserie, Bako Standard, har eksistert i over 20 år. Den har vært et fast inventar hos bakerier og konditorier over hele Norge. Det elegante emblemet, som oser av kvalitet og ekte håndverksprodukter, har fraktet kaker og bakst fra bakerier til fornøyde kunder i årevis.

Det er detaljene som lokker øynene litt ekstra, og den store forskjellen mellom en fristelse som blir lagt på asjetten eller blir stående bak glasset. Konditor Hedda Frederiksen deler sine beste tips til hvordan du kan bruke pynt fra Bako til å fremheve både smak og håndverk.

En flaske som glipper i serveringen. En sølete benk midt i lunsjrushet. Når det er høyt tempo på kjøkkenet, har man ikke tid til små avbrudd. Da trengs løsninger som bare virker umiddelbart.