Bilde

ASKO Servering Kampanje i april og mai

Våren skal feires! I hele april og mai får du opptil 30% rabatt på en mengde produkter.

Våren er en tid fylt med festdager og høytider. Og det skal feires!

 

I vårens utgave av ASKO-kampanje får du blant annet gode rabatter på vellagret Coppaskinke fra Grilstad og skiveskåret Røkt laks fra Brødr. Remø. Begge to er et godt innskudd til festbordet.

 

I tillegg finner du et godt utvalg av bakevarer og desserter, som Cheesecake Brownie fra Kristiania Gourmet og Sjokoladekake Langpanne fra Marexim. 

 

Yoghurt er en velkjent matvare, men du vet kanskje ikke alt om den? I denne utgaven kan du lese deg opp og kanskje lære litt mer om yoghurt og dens bruksområder.

 

God vår!

 

 

Last ned katalogen her (PDF)

 

Gå til digital katalog her


Produkter på kampanje i april og mai
Artikkelbilde Tre sorter – hundrevis av varianter

Botanisk sett skjelnes det bare mellom 3 sorter kaffe; Coffea Arabica, Coffea Robusta og Coffea Liberica. Den siste av disse utgjør kun mellom 1-2 prosent av all kaffe som dyrkes, og er i praksis uinteressant – også fordi den kvalitetsmessig ikke kan konkurrere med de to andre sortene.

Artikkelbilde SLURP - fra Hennig-Olsen is

SLURP fra Hennig-Olsen er en forfriskende og mer naturlig slush, laget med ekte fruktjuice og kun naturlige farger.

Artikkelbilde Quorn - Protein for the planet

Quorns magi ligger i den unike ingrediensen mycoprotein, som er et vegetabilsk næringsrikt protein (fri for soya), med høyt fiberinnhold og naturlig lavt innhold av mettet fett.

Artikkelbilde Duni

Good food Good mood Good times

Artikkelbilde Spesialitet

Spesialitet-merket er et informasjonsmerke for norskprodusert mat og drikke, basert på de beste lokale råvarene, særegne lokale oppskrifter og laget av stolte fagfolk.