Har du ikke vært innlogget etter 24.06 kl. 07.00, må du bytte passord. Les mer under ''Du må opprette nytt passord'' som ligger på forsiden
Bilde

ASKO Kampanje juni og juli

I kampanjen for juni og juli får du rabatter på kylling, friske sommerdrikker, fisk, bakevarer, desserter, emballasje, servietter, sauser og andre produkter som hører sommeren til.

Sommeren er i gang og det er sesong for grill- og sommermat igjen. ASKO Servering har alt du trenger til din sommermeny! I denne kampanjen finner du alt fra den klassiske burgeren til løk-pølse og kylling overvinger. Med deilige sauser og tilbehør kan du servere et fullverdig måltid til ditt serveringssted. 

 

Vi har også et godt utvalg av drikke du kan servere til måltidet. Det er stort fokus på alkoholfrie drinker, og dette kan du lese litt mer om i denne kampanjen. 

 

God sommer!

 

Last ned kampanjen i PDF

Se kampanjen som en digital bok


Kampanjeprodukter juni og juli
Artikkelbilde Endelig! Kaldbrygget Nitrokaffe i Norge!

Coffee of the World Nitrokaffe er en kaldbrygget Arabica-kaffe fra Brasil, som er tilsatt nitrogen. Dette er en annerledes, fyldig og aromatisk kaffedrikk, med en frisk, søtlig smak, og en kremet konsistens. Helt uten sukker!

Artikkelbilde Mørkbrent eller lysbrent?

Noen foretrekker mørkbrente kaffevarianter mens andre synes best om lysbrent kaffe. Det er smak og behag! Men hva består forskjellene i?

Artikkelbilde SLURP - fra Hennig-Olsen is

SLURP fra Hennig-Olsen er en forfriskende og mer naturlig slush, laget med ekte fruktjuice og kun naturlige farger.

Artikkelbilde Fresh opp din salatbar!

Fem-om-dagen, altså 500 gram med frukt og grønt hver eneste dag, har lenge vært malen for et normalt, sunt kosthold. Nå viser forskning at en salatbar i kantinen inspirerer til halvparten til lunsj.

Artikkelbilde Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.