Årets produkt 2019

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Årets produkt 2019

Årets produkt 2019 ble Kylling Shawarma fra Roar Stang Kjøtt.

I kategorien ”Årets produkt”, var det hard konkurranse mellom Kylling Shawarma fra Roar Stang, Slurp fra Hennig Olsen Is og  Beyond Burger fra Unil. Av disse ble Kylling Shawarma fra Roar Stang utpekt som vinner.

 

I begrunnelsen for dette valget, sier juryen bl.a. følgende:

Her har man tatt et etablert konsept og utviklet dette slik at det er tilgjengelig for en større del av markedet. Produktet har videre bidratt til en stor kategoriutvikling og høy vekst siden lanseringen, og har bred appell på kjede- og kundenivå.

 


Nominert til årets produkt 2019

Artikkelbilde Årets produkt 2019

Årets produkt 2019 ble Kylling Shawarma fra Roar Stang Kjøtt.

Artikkelbilde Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Artikkelbilde Mørkbrent eller lysbrent?

Noen foretrekker mørkbrente kaffevarianter mens andre synes best om lysbrent kaffe. Det er smak og behag! Men hva består forskjellene i?

Artikkelbilde Premium sortiment på kjøtt

Er du på utkikk etter et premiumprodukt til ditt serveringssted? Vi har produkter med høy kvalitet innen enhver produktgruppe. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Ønsker du å servere kundene dine håndverk produkter med et hjemmelaget preg?

Er du ute etter gode håndstekte karbonader eller andre farseprodukter, er Matbørsen en naturlig samarbeidspartner. Vi ønsker å gjøre det enkelt å utvide menyen og gi deg og gjestene dine det samme gode resultatet hver gang.

Til kassen