Bilde
Annonsørinnhold

Antibac Overflatedesinfeksjon

Nå får du rabatt på produkter for optimal hygiene og trygg mat

Antibac Overflatedesinfeksjon er et av de viktigste og mest brukte midlene innen sin kategori i Norge. Den unike produktsammensetningen fjerner effektivt bakterier, ulike virus og sopp. Overflatedesinfeksjon passer ypperlig til overflater, inventar og utstyr, og leveres i flere størrelser og pakninger til forskjellige behov.

 

Ved bruk fuktes overflaten med væsken som skal ha en virketid på minst 1 minutt. Det desinfiserte området er klart til bruk med en gang. For best mulig effekt fjernes alt organisk materiale før desinfisering. Produktene etterlater ingen stoffer eller skadelige stoffer etter fordamping, de gir ikke resistens og de er godkjent for bruk i matindustri og næringsmiddelindustri.

 

For desinfisering av områder som er vanskelige å komme til som vakuumpakkemaskin, påleggskutter, produksjonsbånd, o.l. anbefales sprayflaske.

 

Overflatedesinfeksjon 88,8 % Premium er en ny produktkategori med ekstra effekt på virus og kun 30 sekunders virketid. Den egner seg derfor godt til bruk i situasjoner med ekstra risiko for virus, eller ved kjent smitte:

 

Antibac Overflatedesinfeksjon leveres både som flytende varianter, servietter og store kluter. De blå serviettene både desinfiserer og fjerner smuss og skitt og er derfor svært populære og anbefales til bruk på mindre flater som kniver og andre redskaper i tillegg til små flater som ledninger, lysbrytere, kaffeknapper, kortautomat etc: 

 

Klutene er tykkere og større enn serviettene, og er meget godt fuktet. De leveres som hvite i flowpack og blå i spann og egner seg til desinfeksjon av større arbeidsflater som benker og bord og utstyr som vask, komfyr og varme- og kjøleskap.

 

Antibac - Vi tar hygiene på alvor

 

Antibac AS er markedsleder på desinfeksjon i Skandinavia, og leverer det bredeste sortimentet innen alkoholbasert desinfeksjon i Nord-Europa. Vi har lange tradisjoner med desinfeksjon i Norge og unik kompetanse på dette feltet, faktisk helt siden 1922 da vi var en del av Vinmonopolet og deretter Arcus.

 

Vår visjon er at Antibac skal være en selvfølgelig del av alles hverdag. Med engasjement og kompetanse skal vi gjøre Norge friskere ved å levere enkle og effektive løsninger innen desinfeksjon.


Produkter du trenger
Artikkelbilde Tork Xpressnap

Reduser forbruket og spar miljøet med Tork Xpressnap® serviettdispensere.

Artikkelbilde Ti ting du kanskje ikke visste om vafler

Den norske vaffelen er egentlig svensk, men rekorden på verdens største vaffel er det en nordmann som sitter på.

Artikkelbilde Linella

Kortreiste servietter produsert i Norge.

Artikkelbilde Håndpillede reker - nominert til årets produkt!

I utgangspunktet handler det om en drøm – en drøm om å kunne beholde rekenes friskhet og naturlighet slik de tradisjonelt ble solgt på brygga hos Engelsviken helt fra 1867. Vi har fulgt denne drømmen og i dag kan Engelsviken som første rekeprodusent i Europa tilby lake uten kunstig konservering. Kos deg!

Artikkelbilde Glutenfrie bakervarer

Allergier, intoleranser og sensitive mager kan skape mye trøbbel og ubehag for den det gjelder. Kristiania Gourmet utvider sitt voksende sortiment med enda flere gluten- og laktosefrie bakervarer.