Bilde

Antibac Hånddesinfeksjon

Hånddesinfeksjon gir deg rene hender raskt og effektivt!

Antibac® Hånddesinfeksjon 85 % dreper raskt og effektivt bakterier, ulike virus og sopp, og er tilsatt et fuktighetsgivende middel som bidrar til å holde hendene sunne og myke. Den hendige størrelsen gjør flasken enkel å ta med seg når man er på farten. Dermatologisk testet. Ikke tilsatt parfyme.

 

Virketid: minst 30 sekunder.

 

Smart produkt til blant annet å ha i resepsjonen, kantina eller til besøkende på sykehjem.

 

Her ser du produktet


Andre produkter fra Antibac
Artikkelbilde Yoghurt fra Q-meieriene

Ha Q yoghurt tilgjengelig for dine kunder

Artikkelbilde Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Pigwings - årets produkt

Pigwings fra Nortura ble kåret til årets produkt på ASKO og NorgesGruppen sine kunde- og leverandørdager 7. januar 2019.

Artikkelbilde Engangsbeger fra de dype finske skoger

Huhtamaki ble etablert allerede i 1920 i Finland og den finske fabrikken har i en årrekke produsert engangsbeger til det Nordiske markedet.