Bilde
Annonsørinnhold

Alt du trenger til julens søte fristelser

Skap magiske juleøyeblikk for dine gjester og kunder - med deilige julebrownies, søte sjokoladekuler, fristende desserter, eller ferdige kaker! Her finner du inspirasjonen og produktene du trenger til julens søte fristelser.

 

Brownies med julens beste sjokolade
Saftige brownies bakt med rik Lubeca-sjokolade. Avkuttene trylles om til små julefristelser og nydelige sjokoladekuler – null svinn, maks smak!

 

Se oppskriftene her:

 

Julebrownies

385 g Lubeca Mørk Sjokolade 60%

190 g Meierismør

385 g egg

575 g sukker

  96 g Idun Kakao mørk 22-24%

    7 g Havsalt

125 g Lubeca Mørk Sjokolade 60%

125 g Lubeca Sjokolade Melk 42%

125 g Lubeca hvit karamell

 

Fremgangsmåte:

  1. Smelt den store delen mørk sjokolade sammen med smør og kakao.
  2. Pisk opp sukker og egg til en lys og luftig konsistens.
  3. Vend inn sjokoladeblandingen og resten av sjokoladen sammen med havsalt.
  4. Spre røren utover en 40x60 kakeform og stek på 175 grader i ca. 20 minutter.

 

Gir 33stk hver på 60 g.

 

 

Browniekuler med kokos og kaffe

Fyll opp disken eller dessertbordet med sjokoladekuler laget av brownie-rester. Smart, lønnsomt og uimotståelig godt!

 

400 g Brownie rester/avkutt

  40 g Espresso (eller sterk kaffe)

    2 g Havsalt

  50 g Idun Mandelmel Naturell

100 g Kokos Medium

 

Fremgangsmåte:

  1. Ha browniesrestene eller avkuttene i en kjøkkenmaskin sammen med fersk espresso, havsalt og mandelmel
  2. Kjør blandingen til en jevn masse. Hvis brownien er tørr, kan du bruke en kraftigere blender, som en Thermomix eller Robot Coupe.
  3. Del massen i små porsjoner og trill kuler på ca. 12 gram.
  4. Rull kulene i kokos
  5. Oppbevar kulene godt innpakket til de skal serveres.

 

Gir 50 stk hver på 12 g.

 

 

Juledessert - Mascarponemousse med bringebærcoulis og jule-crumble

 

Bringebær coulis

350 g Glasur Neutral Blank Miruar

220 g Bringebær Pure

 

  1. Varm bringebærpureen forsiktig til den er helt flytende, og rør den sammen med Glasur Miruar til blandingen er helt klumpfri. Glasuren er nå klar til bruk!

 

Mascarpone og vanilje mousse

  150 g Alaska Ekspress Nøytral

  200 g Vann

  200 g Mascarpone

1000 g Fløte

      6 g Konditorpasta Vanilje Ekte

 

  1. Varm vannet til 20–25 °C og rør det sammen med Alaska Ekspress til en helt klumpfri blanding.
  2. Tilsett mascarpone og rør godt til massen er jevn og glatt.
  3. Bland inn kald fløte og vanilje, og pisk blandingen til den blir fast og luftig.
  4. Fyll en sprøytepose med stjerne-tyll, og sprøyt kremen ned i glass eller beger.

 

Moussen kan fryses hvis ønskelig.

 

«Christmas crumble» / «Krydret marsipan crumble»

250 g Lubeca marsipan supreme 52%

150 g Smør

    3 g Havsalt

150 g Sukker

150 g Mel

    6 g Konditorpasta Vanilje Ekte

    2 g Kardemomme Grov

    4 g Kanel

 

Bland alle ingrediensene til en jevn masse. Smuldre deigen i små biter med hendene, fordel bitene jevnt utover et bakebrett, og stek ved 175 °C i ca. 10 minutter.

 

Gir 38 stk hver med 40 g mousse, 20 g crumble og 15 g coulis.

 

Prøv selv!

 

 

Pynt opp til magiske juleøyeblikk 

Fra Bako finner du et bredt utvalg av kakepynt som skaper den perfekte julestemningen. Vi tilbyr sjokolade, marsipan og sukkerpynt i klassiske julefarger. Nå har vi plukket ut noen sesongfavoritter, slik at du kan pynte opp til magiske juleøyeblikk i ditt utsalg.

 

Tips: Kombiner gjerne pynten med tørket appelsin, kanelstenger eller valnøtter for ekstra julestemning.

 

Se vårt komplette sortiment i vår pyntbrosjyre.

 

Kakepynt

 

 

Flotte, ferdige kaker og desserter – ren juleglede 

Når julen nærmer seg, er det lov å skjemme bort gjestene med lekre produkter. Våre produkter skaper gode opplevelser, og med enkle grep kan produktene pyntes etter eget ønske. Dette fremhever presentasjonen av produktene og gir en ekstra dimensjon til smaksopplevelsen.

 

 

Mini tarteletter

Mini tartelettene er laget med fin og ren butterdeig som gir et unikt og fristende utseende. Produktene skal kun tines 45 minutter før steking. Passer perfekt som en liten søt snack sammen med en god kopp kaffe.Kan enkelt pyntes med friske bær for et friskt og fint utseende.

 

Tre ulike smaker i samme kartong.

 

  • Eple- og pærefyll med et snev av grapefrukt og en sprø mandeltopping.
  • Balansert solbær- og eplefyll med bokhvete frøtopp.
  • Eksotisk ananas- og pasjonsfruktfyll med deilig kokosnøtt topping

 

 

Cookies tin & server

My Bakery følger trendene og lanserer tre flotte, store og smakfulle cookies. Perfekt å dele med gode venner eller kollegaer. Cookiene skal kun tines før de pyntes etter eget ønske.

 

Velg mellom tre forskjellige smaker.

 

  • Cookie red velvet filled with white chocolate 150 g
  • Cookie chocolate filled with raspberry 150 g
  • Cookie chocolate filled with oreocream, 150 g

 

Kaker og desserter

 


Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby våre kunder disse varene til en redusert pris. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Artikkelbilde Dråpene som hever smaken!

Når hver detalj teller, er det de små dråpene som utgjør forskjellen. Haugen-Gruppen tilbyr et bredt utvalg av smakssettere slik at alle finner noe som passer deres smak. Ta kontakt med våre distriktssjefer for apotek som passer inn hos deg. Perfekt for bordservering som imponerer og gir kunden mulighet for personlig tilpasning.

Artikkelbilde Sommer hele året med kremen av iskrem – og best i test-softis*!

For en sommer vi fikk – sol, smil og softis i verdensklasse. Smakstester bekreftet også: Vi har den beste softisen i landet*. Og hvem sier softissesongen er over? Bruk folkefavoritten softis til å lage lønnsomme konsepter på utsalgsstedet ditt ut året.

Artikkelbilde Bli bedre kjent med noen av våre leverandører

Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.

Artikkelbilde Plastpartnerskapet 2026

Sammen kutter vi plast – bli med på endringen! ASKO Servering er en del av Plastpartnerskapet 2026, som er et samarbeid mellom myndigheter og næringsliv for å redusere forsøpling fra engangsplastprodukter til mat og drikke.