Alkoholfrie alternativer

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Alkoholfrie alternativer

Er du kjent med vårt store utvalg av alkoholfri drikke?

NoLo -trenden

Har du hørt om NoLo-trenden? Dette er en trend som handler om økt bruk av alkoholfrie og lavalkoholholdige drikkevarer. En trend der fokuset rett og slett er på å nyte god drikke, uten å bli påvirket av det.

 

Vi i ASKO Servering har flere spennende leverandører som fokuserer på nettopp dette og som i tillegg ser økt salg av produktene. 

 

Økt salg av alkoholfri drikke henger tett sammen med andre trender i samfunnet. Med mer fokus på helse og velvære, kontroll, studier og karriere, blir det mer attraktivt med alkoholfrie drikkevarer som gjerne har færre kalorier enn den med alkohol.

 

Blant de alkoholfrie alternativene finner du:

 

Aass kan friste med pilsner, vørteløl, ipa og en variant med smak av ananas. 

 

Strag satser på Weisbeer, Pale Ale, Ipa, Stout og Lager. 

 

Brewery har julens alternativer klart med Julemust og gløgg, i tillegg har de San Miguel og varianter av cider. 

 

Ringnes med mange gode alternativer på alkoholfri øl, som Carlsberg Free, Munkholm, Kronenbourgh Blanc, vørteløl og Brooklyn Lager. 

 

Klokk&Co har blant annet alkoholfri IPA "Fripa", Pale Ale "Nada" og en meksikansk inspirerende "Gringo". 

 

I tillegg har vi blant annet Leske med GinIsh og RumIsh, gode erstatninger for Gin og Rom samt flere varianter i blandevanns-kategorien.

 

LaMarc Wines AS har blant annet Blu Nun og Nosecco Rosé.

 

Stenberg & Blom AS med sin musserende blanc de blanc og spumante.

 

Mange spennende muligheter innenfor trenden NoLo. 

 

 

Kilder: https://kiwi.no/tema/drikke/ol/stadig-flere-velger-alkoholfritt.-er-du-klar-for-a-kaste-deg-pa-bolgen/


Alkoholfri drikke

Artikkelbilde Julens kampanjeprodukter fra Q-meieriene

Kjenner du til Kremfløte fra Q-Meieriene? Visste du at rømme fra Q-Meieriene syrnes på spannet slik som de gjorde i gamledager? Vi gir deg informasjon og inspirasjon på hvordan du kan bruke våre populære produkter i høst og til jul.

Artikkelbilde Singelpakket mat og enklere tilberedning

Har du behov for kuvert- og singelpakker av produkter for å ivareta hygiene om dagen? Eller kanskje produkter som effektiviserer matlagingen? Her har vi samlet noe av sortimentet vårt på disse varene.

Artikkelbilde Huhta Mask - flergangs munnbind

I løpet av en helt vanlig dag kan vi komme opp i situasjoner som gjør det umulig å holde 1 meter avstand. Munnbind er da anbefalt som tilleggstiltak for å hindre smitte.

Artikkelbilde Kaffe og vilt - hva slags kaffe bør du velge?

Jaktsesongen er i full gang, og for mange er høstens viltmiddager et kulinarisk høydepunkt – enten man tilbereder viltmåltidet selv eller får det servert på en restaurant. Et godt viltmåltid fortjener uansett dessert – med en god kaffe til!

Artikkelbilde Husk alkoholfrie alternativer

Alkoholfritt øl har vært i forholdsvis sterk vekst over en lengre periode. Serveringssteder har krav i bevillinger til å kunne presentere et alkoholfritt sortiment som står i stil med det alkoholholdige sortimentet. Dette vet flere og flere forbrukere å benytte seg av. I dag tilbys også en større og større mengde alternativer i takt med salgsøkningen. Siste skudd på stammen er UTEN Ananas.

Til kassen