Hvorfor er riktig glassvask så viktig for kundeopplevelsen?

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Hvorfor er riktig glassvask så viktig for kundeopplevelsen?

En kald øl med luftig skum er noe de fleste setter veldig pris på. Flatt øl er derimot en kjip opplevelse som en gjerne vil unngå. Og den er faktisk relativt lett å unngå om en vasker glasset korrekt.

Moderne vaskemidler er tilpasset glassvask, og er bra for å oppnå et ordentlig rent resultat. Skyllemiddel påvirker til gjengjeld porene i glasset på en svært negativ måte som gjør at ølet skummer fort, men deretter blir flatt og kullsyren forsvinner.

 

Velg rett maskin og rett innstilling

Oftest skjer denne feilen som følge av for små vaskemaskiner, hvor alle glass og tallerkener står sammen eller hvor temperaturen ikke er innstilt riktig. Dette resulterer i at fettet fra matrester setter seg i glasset, gjør ølet flatt og dermed ødelegger smaksopplevelsen.

Aass Bryggeri bruker vi maskiner og oppvaskmiddel fra Hobart for å sikre at ølopplevelsen alltid er av høyeste kvalitet.

 

Vår erfaring er at 55 grader ved vask og 65 grader ved skylling er optimale temperaturer i våre maskiner. Vi er veldig bevisst på vasketiden, denne trenger ikke være lengre enn nødvendig for å oppnå et bra resultat. Dermed sparer vi både miljøet for unødig avtrykk og sikrer oss at ølet smaker akkurat som det skal.


Glass fra Aass

Artikkelbilde De 3 beste burgerne til sommerens meny

Her er tre gode produkter til din sommerburger!

Artikkelbilde Is fra Bamsrudlåven

Is laget av ureiste og kortreiste råvarer! Bamsrudlåven lager en melkeis basert på ferske lokale råvarer - Melken er fra naboens kuer og eggene er fra gårdens høner.

Artikkelbilde Bli bedre kjent med våre leverandører

Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.

Artikkelbilde Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Artikkelbilde Kaffe og vilt - hva slags kaffe bør du velge?

Jaktsesongen er i full gang, og for mange er høstens viltmiddager et kulinarisk høydepunkt – enten man tilbereder viltmåltidet selv eller får det servert på en restaurant. Et godt viltmåltid fortjener uansett dessert – med en god kaffe til!

Til kassen