Grunnet vedlikehold i våre systemer vil ASKOServering.no være utilgjengelig: Fredag 2. juni kl. 18.00 til lørdag 3. juni kl. 18.00 og lørdag 10. juni kl. 14.00 til søndag 11. juni kl. 02.00. For levering påfølgende mandag og tirsdag ber vi deg gjøre bestilling i god tid.
Bilde
Annonsørinnhold

Med fokus på smak og kvalitet

Med OSCAR® får du fonder og buljonger som sparer deg for tid og penger uten å gå på kompromiss med smak og kvalitet.

OSCAR® – LAGET MED FOKUS PÅ SMAK OG KVALITET

Med OSCAR® får du fonder og buljonger som sparer deg for tid og penger uten å gå på kompromiss med smak og kvalitet. Målet vårt er å være den beste partneren for profesjonelle foodservicekunder, og vi utvikler de gode smakene fra bunnen av. Ingrediensene og råvarene som vi bruker, er nøye utvalgt. Vi tilpasser oppskriftene til nordiske smaksløker og er kompromissløse når det gjelder den gode smaken.

Produktene våre er testet av smakspaneler, hvor vi inviterer både forbrukere og kokker. Vi er svært nøye med alt vi gjør, og vår innstilling er at våre fonder og buljonger skal utgjøre en forskjell for sluttresultatet ditt.

 

Med OSCAR® på kjøkkenet går innovasjon og tradisjon hånd i hånd – en attraktiv partner for bransjefolk.

 

Teaserbilde 1.jpg  Teaserbilde 2.jpg

UTVIKLET AV KOKKER FOR KOKKER

  • Laget med utgangspunkt i det nordiske kjøkken og med innspill fra bransjen
  • Innovasjon med utgangspunkt i dine behov
  • Kompromissløst fokus på smak og kvalitet
  • Bredt sortiment – fra tidløse og tradisjonelle fonder til de nyeste trendene

 

VI KOKER FOND OG BULJONG AKKURAT SLIK DU GJØR

  • Bein og grønnsaker brunes. Vi bruker bein fra nordiske okser, svin, kyllinger og fisk.
  • Fonden småkoker i en optimalisert produksjonsprosess i opptil 9 timer.
  • Fonden hviler og smaksnyansene utvikles.
  • Fonden siles og reduseres deretter med opptil 80 %.

 

HOLDBARHET UTEN KONSERVERING

  • OSCAR® Signature fond og buljong er helt naturlige
  • Fonden UHT-behandles og emballeres i lukkede systemer
  • Emballasjen er FSC-sertifisert
  • Produktene våre har en holdbarhet på opptil 12 måneder
  • Etter åpning kan fonden holde seg 3 dager i kjøleskap

 

COQ AU VIN

Ingredienser

  • 10 stykker kyllingbryst
  • 50 g smør
  • 20 g olje
  • 1 ltr OSCAR® SIGNATURE KYLLINGEFOND
  • 30 g OSCAR® KALVEFOND KONSENTRAT
  • 50 g OSCAR® PREMIUM RØDVIN & PORTVIN REDUKTION

 

Garnityr

  • 300 g sopp
  • 150 g rødløk
  • 200 g bacon
  • 200 g persille

 

Forberedelse

  1. Stek kyllingbrystene i olje og smør til de er middels stekte.
  2. Stek bacon sprøtt og sett til side. Bruk samme panne til steking av sopp og løk.
  3. Hell OSCAR® SIGNATURE KYLLINGEFOND på pannen og reduser med 10 %.
  4. Tilsett så OSCAR® KALVEFOND KONSENTRAT og OSCAR® PREMIUM RØDVIN & PORTVIN REDUKSJON. Kok i 3-5 minutter.
  5. Skjær kyllingbrystene i mindre biter og kok i sausen med alle ingrediensene unntatt persille.
  6. Rett før servering drysser du over hakket persille.

 

Video YouTube:

https://youtu.be/onNcF4XKyf4?list=TLGGFJwzLnYBQgwwNjAxMjAyMw

 

Coq au vin.jpg

 

BAKT SEI MED SKUMMENDE HUMMERSAUS

Med hummer, glasert kål og ristede jordskokker

Ingredienser

  • 10 stykker seilfilet á 150 g hver
  • flaksalt
  • 1 l OSCAR® SIGNATURE SKALLDYRFOND
  • smør
  • salt
  • presset sitronsaft

 

Hummer og kamskjell:

  • 20 stykker avskallet rå hummer
  • 10 ferske kamskjell
  • olje
  • smør

 

Tilbehør:

  • 800 g små jordskokker
  • 1 dl olivenolje
  • flaksalt
  • smør
  • 800 g spisskål
  • 5 dl OSCAR® SIGNATURE GRØNNSAKSBULJONG ØKOLOGISK
  • 200 g smør
  • 30 g fersk estragon
  • 2 store sjalottløk
  • salt og pepper
  • 40 g vill brønnkarse

 

Forberedelse

  1. Salt fisken i flaksaltet i to timer. Skyll fisken og legg den i en stekeform og hell OSCAR® SIGNATURE SKALLDYRFOND over slik at det dekker 1/3 av fisken.
  2. Stek den ved 75˚ C til den har en kjernetemperatur på 42˚ C. Når fisken er klar, heller du skalldyrfonden i en kasserolle og reduser med 2/3 deler. Legg plastfilm over fisken og hold den varm.
  3. Kok opp den reduserte fond og bland inn smøret slik at det skummer. Smak til med salt og sitronsaft.
  4. Stek hummeren raskt i oljen, og avslutt med litt smør, salt og pepper.
  5. Stek kamkjellene i oljen på den ene siden til de får fin farge, og avslutt med litt smør, salt og pepper.
  6. Vask jordskokkene godt, bland med olivenolje og flaksalt, stek jordskokkene med skallet i ovnen ved 225˚ C til de blir myke og gyllenbrune.
  7. Skjær kålen i grove biter og blancher den i saltet vann, legg den på et kjøkkenhåndkle til avkjøling. Glaser kålen med litt OSCAR® SIGNATURE GRØNNSAKSBULJONG og smøret og kok opp til den emulgerer. Smak til med fersk estragon, finhakket sjalottløk, salt og pepper.
  8. Legg fisken i en dyp tallerken, ordne kål, jordskokker, muslinger, hummer og brønnkarse slik at det blir pent, og hell til slutt den skummende hummersausen over.

Bakt sei.jpg

 

 


Se hele utvalget fra Oscar® her

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Engangshansker

Engangshansker har blitt enda mer vanlig de siste par årene, Vi har nitrilhansker, latexhansker og vinylhansker på lager.

Artikkelbilde Tork Rengjøringskluter i smarte forpakninger!

Våre fantastiske rengjøringskluter for W4 og W7. Effektiv og bærekraftig – både på kjøkkenet og i restauranten.

Artikkelbilde Bli bedre kjent med våre leverandører

Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.

Artikkelbilde Profesjonell rengjøring med miljøriktige produkter!

Vi har alle produktene du trenger for profesjonell rengjøring. Med disse miljøriktige produktene kan du til enhver tid sikre hygienisk drift!