Informasjonskapsler/cookies

En informasjonskapsel er en liten mengde tekst som lagres av nettleseren din når du besøker en nettside. Den kan for eksempel brukes i forbindelse med statistikk som brukes til å gjøre nettsidene bedre, for å måle og forbedre relevansen til annonser, når du logger deg inn på nettsidene eller når du deler informasjon i sosiale medier.

Bilde

De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Vær oppmerksom på at dersom du ikke aksepterer informasjonskapsler, fører det til at mange nettsider ikke vil fungere optimalt. 

 

Følgende informasjonskapsler brukes på dette nettstedet

  1. askoservering.no brukes til å identifisere at bevegelsene en bruker gjør kommer fra én enhet. Den inneholder ingen personlig informasjon og slettes når du forlater nettsiden.
  2. _ga, _gat og _gid, CONSENT, NID er knyttet til Google Analytics, som vi benytter for å innhente besøksstatistikk, f.eks. hvor besøkende kommer fra, hvilke sider som besøkes og hvor lang tid besøket varer. 
  3. act, c_user, datr, fr, pl, presence, sb, wd, xs er knyttet til Facebook Pixel, som vi benytter for å innhente besøksstatistikk, f.eks. hvor besøkende kommer fra, hvilke sider som besøkes og hvor lang tid besøket varer.

 

Deaktivering og sletting av informasjonskapsler 

 

Du kan slette alle informasjonskapsler i nettleseren din etter å ha besøkt nettstedet. Du kan også deaktivere bruk av informasjonskapsler i nettleseren din. På nettvett kan du lese om hvordan det kan gjøres.