Din idé i ditt selskap

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Din idé i ditt selskap

De fleste bedrifter starter med en idé. Den kan være enkel, og den kan være komplisert. Uansett hvilken idé du tenker på så ønsker vi å hjelpe deg på vei slik at du en dag får satt den ut i livet.

smakmagasinet.no finner du inspirasjon om trender og historier fra serveringsbransjen som kan være nyttig for deg på stadiet du er på nå.

 

På TheFork kan du lese mer om hva som rører seg utenfor Norges grenser.

 

Når du synes at ideen din begynner å bli såpass utviklet at det er på tide å ta neste steg må du opprette ditt selskap. Lurer du på hvilken selskapsform som passer best for deg? På Altinn finner du en guide for valg av selskapsform.

 

Tilbake-til-oppstartshjelpen-knapp.png

 

   Inventar-og-utstyr_125.jpg  Mattrygghet_125.jpg  mat-drikke-nonfood_125.jpg    utvikling-og-kompetanseheving-v2_125.jpg digitale-verktøy_125.jpg


Artikkelbilde God Jul fra Macks Ølbryggeri!

Fra verdens nordligste bryggeri får du julebrus med lange og stolte tradisjoner.

Artikkelbilde Smittevernsutstyr - har du det du trenger?

Når folk samles øker risikoen for smitte. Sørg for at du har alt du trenger for å opprettholde smittevern og gi gjestene en trygg opplevelse.

Artikkelbilde Øl, vin, brennevin

Øl, vin, cider og brennevin er en omfattende varegruppe med flere tusen forskjellige produkter.

Artikkelbilde Viktigheten av god hygiene - info fra Lilleborg

Infeksjoner kan forhindres eller kontrolleres ved å redusere mulighetene for smitteoverføring. Ved å ta i bruk grunnleggende prinsipper i infeksjonskontroll så er vi på god vei. I disse prinsippene ligger bl.a. god håndhygiene og overflatehygiene.

Artikkelbilde Spennende leverandør på nøtter – Nytt design – lik smak

The Nuts Company utvikler og leverer innovative, spennende, sunne og gode nøtteprodukter til bedrifter, dagligvare, storhusholdning og arrangementer. De utvikler stadig nye produkter og finner frem til nye smaksvarianter. Produktene er av ypperste kvalitet hvor blandingsforholdene er likt på både nøtter og frukt.