Digitale verktøy

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Digitale verktøy

Om du ønsker å starte med take away, eller bare ønsker en mer effektiv prosess for dine gjester og ansatte; mulighetene er mange med de riktige verktøyene. ASKO Servering har avtale med flere leverandører av verktøy som kan hjelpe deg og din bedrift. Benytt linkene under dersom du ønsker å lese mer om den enkelte.

Payrest-logo_300x150.png

Payrest er et Norsk selskap som tilbyr applikasjonsløsning for å ta imot bestillinger av takeaway. Kan også benyttes som effektiviseringstiltak i restaurant ved å la gjestene bestille selv på app. 

 

Leeroy_Logotype_black-300x150.png

Leeroy er et Svensk selskap som tilbyr web-baserte tjenester for takeaway-bestillinger. Kan også benyttes som effektiviseringstiltak i restaurant ved å la gjestene bestille selv på web/app. I tillegg tilbyr leverandøren ulike skjermer for markedsføring på ditt serveringssted.

 

Im-here-logo_300x150.png

I`m Here er et Norsk selskap som hjelper deg å holde oversikt over hvor mange som har registrert seg de siste 24 timene med tanke på smittesporing. De kan enkelt få en oppsummering av dine lokasjoner i løsningen på web. 

 

Tilbake-til-oppstartshjelpen-knapp.png

 

Din-ide-i-ditt-selskap_125.jpg    Inventar-og-utstyr_125.jpg  Mattrygghet_125.jpg  mat-drikke-nonfood_125.jpg  utvikling-og-kompetanseheving-v2_125.jpg


Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Essity - Har du sikret den nye hygienestandarden på ditt overnattingssted?

På campingplasser og overnattingssteder er høy hygienestandard en av de viktigste faktorene for å få gjestene til å trives og komme tilbake.

Artikkelbilde Mat i barnehagen

Trenger du hjelp til innkjøp av mat i din barnehage?

Artikkelbilde Oatly har funnet opp havredrikken som skummer og smaker godt

Så du er barista? Så hyggelig. Vi er selskapet som fant opp havredrikken. Det er også ganske hyggelig. Nå har vi klart å lage en havredrikk du kan skumme, og som smaker helt fantastisk i kaffen.

Artikkelbilde Digitale verktøy

Trenger du verktøy til besøksregistrering, digital betaling, bestilling? Kundebehovet har snudd seg fort den siste tiden, og flere aktører er flinke til å tilpasse seg den nye hverdagen. Her får du en oversikt over forskjellige løsninger som er laget for serveringsbransjen.