Digitale verktøy

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Digitale verktøy

Om du ønsker å starte med take away, eller bare ønsker en mer effektiv prosess for dine gjester og ansatte; mulighetene er mange med de riktige verktøyene. ASKO Servering har avtale med flere leverandører av verktøy som kan hjelpe deg og din bedrift. Benytt linkene under dersom du ønsker å lese mer om den enkelte.

Payrest-logo_300x150.png

Payrest er et Norsk selskap som tilbyr applikasjonsløsning for å ta imot bestillinger av takeaway. Kan også benyttes som effektiviseringstiltak i restaurant ved å la gjestene bestille selv på app. 

 

Leeroy_Logotype_black-300x150.png

Leeroy er et Svensk selskap som tilbyr web-baserte tjenester for takeaway-bestillinger. Kan også benyttes som effektiviseringstiltak i restaurant ved å la gjestene bestille selv på web/app. I tillegg tilbyr leverandøren ulike skjermer for markedsføring på ditt serveringssted.

 

Im-here-logo_300x150.png

I`m Here er et Norsk selskap som hjelper deg å holde oversikt over hvor mange som har registrert seg de siste 24 timene med tanke på smittesporing. De kan enkelt få en oppsummering av dine lokasjoner i løsningen på web. 

 

Tilbake-til-oppstartshjelpen-knapp.png

 

Din-ide-i-ditt-selskap_125.jpg    Inventar-og-utstyr_125.jpg  Mattrygghet_125.jpg  mat-drikke-nonfood_125.jpg  utvikling-og-kompetanseheving-v2_125.jpg


Artikkelbilde Smittevernsutstyr - har du det du trenger?

Når folk samles øker risikoen for smitte. Sørg for at du har alt du trenger for å opprettholde smittevern og gi gjestene en trygg opplevelse.

Artikkelbilde Alkoholfrie alternativer

Er du kjent med vårt store utvalg av alkoholfri drikke?

Artikkelbilde Eldregull

NYHET! En hjelpende hånd til institusjonskjøkkenet

Artikkelbilde Meieri

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.

Artikkelbilde Egg og eggprodukter

Egg er et basisprodukt på de fleste kjøkken. Det er både lønnsomt og veldig anvendelig.

Til kassen