Om stiftelsen
Stiftelsen skal bevilge midler til tiltak som fremmer interessen for restaurant- og matfag.
Bidragsytere til stiftelsen, som har fått navnet Stiftelsen for rekruttering til restaurant- og matfag, er NHO Reiseliv, Norske Kokkers Landsforening, Scandic Hotels AS, Mat og Drikke Gruppen AS og ASKO Norge.
Stiftelsen for rekruttering til restaurant- og matfag har som formål å øke rekrutteringen til restaurant- og matfag på videregående skole, og sørge for at flere har dette som førstevalg. For å rekruttere til faget og bransjen er det ønskelig å bevilge midler til tiltak som skal fremme interessen for retaurant- og matfag, og som gir kunnskap om dette.
Styret i stiftelsen
Styret består av representanter for stiftelsens bidragsytere ved oppstart. Styremedlemmer dekker alle roller i styret, også sekretær. Styret er formell beslutningstaker og avgjør tildelinger av midler i henhold til innkomne søknader.
- - Styreleder Stig Werner Jørgensen, ASKO Norge
- - Styrets sekretær Hilde Veum-Wahlberg, NHO Reiseliv
- - Styrets kasserer Morten Malting, Scandic Hotels AS
- - Styremedlem Katrine Kolberg, Mat & Drikkegruppen AS
- - Styremedlem Helge Johansen, Norges Kokkemesteres Landsforening
Her kan du lese om hvem som kan søke om midler
Her ser du de som har blitt tildelt støtte