Disse lærlingene reiser til Kokke-VM!
ASKO Servering har i flere år hatt gleden av å invitere med seg lærlinger til Kokke-OL og Kokke-VM. I slutten av november reiser vi igjen til Culinary World Cup i Luxembourg for å heie frem De Norske Kokkelandslagene!
Med oss på turen skal vi ha med lærlinger innen restaurant- og matfag som søker faglig påfyll og inspirasjon. Vi fikk mange gode søknader denne gangen, og det var en vanskelig jobb å velge ut de som skal være med.
Vi gratulerer til de utvalgte!
Maria Rønnevik |
Fisketorget, Stavanger |
Martin Vie |
Pikant, Førde |
Hanna Alvsåker |
Bekkjarvik Gjestgiveri, Austevoll |
Fredrik Totland |
Britannia, Trondheim |
Marga Doelman |
Merci, Porsgrunn |
Sebastian Gulbrandsen |
Smakfulle rom, Sørum |
Torje Torvik |
Bro, Ålesund |
Marthine Grydeland |
Color Line |
Jenny Johansen |
Quality Hotel Tønsberg |
Ingrid Aas |
Britannia, Trondheim |
Niaz Smestad |
Happolati, Oslo |
Simen Lund |
To rom og kjøkken, Trondheim |