Bilde
Strandli Gård
Varm melk rett fra kuene på gården!

Strandli Gård ligger i Fiplingdal, på vestsiden av Fiplingvatnet , i Grane kommune. Gården har en melkeproduksjon på ca. 160 tonn som vi bruker til osteproduksjon. Gården ligger i naturskjønne omgivelser med rike muligheter for jakt, fiske og friluftsliv. Fra gården har vi panoramautsikt mot mektige Børgefjell og Fiplingvatn. Rett nedenfor gården ligger utløpet til Fiplingdalselva, og en fire kilometer lang stillelv som stadig flere fluefiskere har oppdaget. Fra gården går også stier opp til Bæråsen, med sine mange fiskevatn og flotte turområder.

 

Vi ligger midt i smørøyet av den flotteste naturen som finnes.

 

Tor og Siri begynte først med tanken om å lage egen ost i 2005. Melkekyrne var allerede på plass og de ville gjøre noe mer med den nydelige melka. 

 

- Jeg har alltid likt tankegangen om at en bonde skal kunne følge produksjonen fra jord til bord. Med osteproduksjonen har vi endelig fått kontakt med kundene våre og det har vært utrolig givende, sier Siri. Hun er melkebonde og syntes nå det var på tide å gjøre noe annet enn å bare levere fra seg melka til større selskap. 

 

Strandligård_4.jpg

Etablert
2005
Område
Nordnorge
Tor og Siri
Ost fra Strandlig Gård
Artikkelbilde Tid for dessert - Gulrotkake

Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!

Artikkelbilde Mat i barnehagen

Trenger du hjelp til innkjøp av mat i din barnehage?

Artikkelbilde Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!

Artikkelbilde Salatbar

Har du salatbar på ditt serveringssted? Få inspirasjon her til å forbedre tilbudet!

Artikkelbilde Er dine kunder opptatt av vegetar?

Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.