Bilde
Rørosbaker’n
Rørosbaker’n
Kvalitet & Tradisjon

Rørosbaker’n produserer et utvalg kvalitetsprodukter med utgangspunkt i gamle, tradisjonelle oppskrifter. Vi bruker 100 år gamle familieoppskrifter og utvikler nye gode bakevarer basert på opparbeidet kunnskap. Dagens produksjon foregår i nye moderne lokaler på Røros, hvor hensynet til nettopp kvalitet og tradisjon står i fokus.

Det hele begynte som en liten familiebedrift hvor Terje Lien hentet frem morens gamle kokebok og begynte å bake.

Rørosbaker´n produserer bakevarer av høy kvalitet med utspring i rike mattradisjoner og gode råvarer fra Rørostraktene. Vi lager knasende sprø og takkestekte lokale spesialiteter fra Røros og bruker norske kvalitetsråvarer. I tillegg produserer vi et godt utvalg med spennende flatbrødvarianter og Knekks, som er sprø og takkestekt påleggskjeks. Røros Flatbrød og Røros Knekks har tilført masse spennende produkter nasjonalt over flere år.

Vårt bidrag er å ta vare på kulturen gjennom en kombinasjon av gammelt håndverk og nye produksjonsmetoder, for å skape fantastiske matopplevelser. Vel bekomme!

 

Alle produktene lages basert på gammelt håndverk og den lokale matkulturen. Våre produkter er Spesialitetsmerket for sin kvalitet og historie. I 2021 ble Knekks med Spelt og Havsalt vinner i Det Norske Måltid i kategorien bakst.

 

Rørosbaker ‘n er med i Rørosmat, som er Norges tydeligste merkevare innen lokalmat.

Etablert
2005
Område
Midtnorge
Produkter fra Rørosbaker’n
Artikkelbilde Bakevarer

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske, langtidsholdbare og dypfryste produkter.

Artikkelbilde Tørrvarer

Tørrvarer er en stor og allsidig kategori med mange tusen varelinjer.

Artikkelbilde Dispenser

Hos ASKO Servering finner du ulike dispensere for et hvert bruk for tørk og hygiene. Vi har over 4000 produkter innen varegruppen nonfood.

Artikkelbilde Grillsesongen er i gang!

Nortura PROFF lanserer 2 nye, spennende Gilde-pølser til sommeren!

Artikkelbilde Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester. I tillegg er sjømat kjent for sitt relativt lave CO2-avtrykk sammenlignet med andre proteinkilder, noe som gjør det til et bærekraftig valg for fremtiden.