Per's Kjøkken
Bilde
Per's Kjøkken
Leverandør med tradisjon
Per’s Kjøkken AS ble etablert i 1961 av Per Sørensen. I dag er det 2. generasjon ved Tore Sørensen som leder firmaet.

Vår kompetanse, din trygghet

Per’s Kjøkkens målsetting er å være blant de beste innen de produktsegmentene vi produserer. Vi ser betydningen av fagkunnskap og har medarbeidere med ulik bakgrunn og bred kompetanse innen pølsemakerfaget, matproduksjon og næringsmiddelteknologi. Vår påstand er at Per’s Kjøkken har en unik kompetanse for å være blant Norges ledende kjøttforedlingsbedrifter.

 

Pålegg til alle anledninger og formål

Vår produktserie, med fantastisk flott delikatesse-pålegg, kommer som følge av fokus på råvare og fag i to generasjoner. Vårt delikatesse-pålegg er det pålegget som har oppnådd flest medaljer i Kjøttbransje NM i Norge siste 20 år. Kompetansen har vi selvfølgelig også brukt til å utvikle gode “hverdagsprodukter” som skal kjennetegnes av stabil og jevn god kvalitet.

 

Spekemat er tradisjon for nordmenn

Per’s Kjøkken AS ble i sin tid startet med formål om å produsere spekepølse-snabber. Sortimentet har utviklet seg med årene. I dag produserer vi et bredt spekemat-sortiment som dekker de fleste behov. Huset har en unik kultur for spekemat, våre dyktige fagutdannede pølsemakere legger sin stolthet i å få frem de beste produkter markedet kan by på. Våre produkter har fått en rekke NM titler og medaljer opp gjennom årene.

 

Se inspirasjonsbrosjyre fra Per's Kjøkken AS

 

Kontaktinformasjon 

- Sentralbord, Tlf: 90 66 09 59 bestilling@perskjokken.no

- Svein Dystvold, Salgssjef Mob: 415 612 69 svein.dystvold@perskjokken.no

- Jørgen Johansen, Fagkonsulent Mob: 98 88 31 46 jorgen@perskjokken.no

 

 

Etablert
1961
Område
Østlandet
Tore Sørensen
Utvalgte produkter fra Per's Kjøkken
Artikkelbilde Søte fristelser fra My Bakery

Sommeren er en fin tid for smakfulle fristelser. Vi har plukket ut flere av våre produkter som skaper kos og hygge i sommermånedene. Produktene er fleksible og kan deles og scoopes i ulike størrelser slik at gjestene kan smake flere varianter som frister til gjenkjøp.

Artikkelbilde Vi har det du trenger av meieriprodukter!

Du kan få samlet alt du trenger på en bil, med en levering og du mottar kun en faktura. Enkelt, lønnsomt og effektivt!

Artikkelbilde Påsmurt

Tilby dine kunder ferdigsmurte baguetter!

Artikkelbilde Råd og tips for deg som driver et serveringssted

Å drive et serveringssted høres kanskje enkelt ut, men det er mange ting du må ha kontroll på. Vi har samlet et knippe råd, tips og triks til deg her på denne siden.

Artikkelbilde Drikke og tilbehør

Visste du at vi i ASKO Servering har alt du trenger for å gjøre baren din komplett?