Bilde
Mydland
Kvalitet gir mersmak
Vi er en av landsdelens sterkeste merkevarer og spesialister på pølser og spekemat

H. Mydland ble etablert i 1920 av Henrik Mydland - opprinnelig fra Rogaland. I dag drives bedriften videre av 4. og 5. generasjon Mydland i nye og moderne lokaler i Tromsø. Bedriften har 36 ansatte og en omsetning på ca 100 millioner kroner. Tradisjoner, kompetanse og kvalitet har alltid vært kjerneverdier for virksomheten, og Mydland er en av landsdelens sterkeste merkevarer. Bedriften har fått en rekke utmerkelser - deriblant NM-tittel, kjøttbransjens hederspris og 4 gullmedaljer under norgesmesterskapet for kjøttprodukter i 2016. Ble i 2017 kåret til årets lokalmatleverandør av Hurtigruten samt fikk vi kjøttbransjens egen hederspris. Utnevnelsen henger høyt, og berømmer bedriften vår som kvalitetsbevisst, innovativ og bærekraftig.

 

Tradisjoner, kompetanse og kvalitet har alltid vært kjerneverdier for virksomheten

Selv om vår jobb nr 1 er å lage gode produkter av godt kjøtt, har vi i årevis betraktet involvering og engasjement som et viktig kriterium for å lykkes. Vi jobber derfor kontinuerlig med å skape gode relasjoner til både store og små produsenter – lokalt og nasjonalt. En rekke av våre spesialiteter krever nøye utvalgte råvarer av særdeles god kvalitet, og dette er ikke mulig å gjennomføre uten et nært, godt og forpliktende samarbeid. Når råvarene er i hus starter den viktigste jobben for oss som kjøttprodusent: Å lage delikate, velsmakende og trygge produkter som møter behovet hos både private husholdninger, profesjonelle kjøkken og detaljhandelen. «Kvalitet gir mersmak» er kundeløftet som har stått sentralt siden etableringen av bedriften.

 

Vi jobber kontinuerlig med å skape gode relasjoner til både store og små produsenter

Mydland har ikke eget butikkutsalg, men vi møter kundene gjennom en rekke andre kanaler: På restaurantbord, kafeer og i kantiner, i hyller, ferskvare- og frysedisker i dagligvarehandelen, i pølsekiosker og bensinstasjoner, på store og små arrangement, via catering og i nettbutikk. Kundenes forventninger til merkevaren Mydland skal møtes – enten det dreier seg om et stykke kjøtt på en restaurant eller en skive skinke på et smørbrød. Grossister og andre profesjonelle kunder stiller i tillegg høye krav til vår evne til logistikk og levering, og vår suksess som leverandør er betinget av at hele bedriften tar ansvar når det gjelder. Dette jobber vi mye med, og da er det ekstra hyggelig med gode tilbakemeldinger som eksempelvis utnevnelsen som «Årets leverandør « til Hurtigruten.

Etablert
1920
Område
Nordnorge
Kurt Henrik Mydland
Produkter fra Mydland
Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde En smak av sommer!

På varme sommerdager ønsker vi oss friske, lette smaker! Som en lekker smoothie bowl til frokost, eller en fruktig drink til kvelden. Idun Industris sortiment av fruktpureer fra Crop’s kommer i favorittsmakene pasjonsfrukt, mango, lime, jordbær og bringebær. Pureene tiner raskt og kommer i praktiske små porsjoner, for enkel dosering og minimalt med svinn.

Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby våre kunder disse varene til en redusert pris. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Bakevarer

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske, langtidsholdbare og dypfryste produkter.