Bilde
Hardangergutane
Hele produksjonen, med råvarer fra de lokale gårdene til ferdig produkt, skjer i Hardanger!

 

 

På Sekse, midt i et av landets største og eldste fruktdistrikt, ligger gården til Hardangergutane. Med bratte fjell og dype daler som nærmeste nabo, ligger alt til rette for produksjon av eplemost og sider. 

 

Brødrene Kristian og Karl Magnus har i lang tid laget eplemost fra egne råvarer til familie, venner og bekjente. Det var først i 2015 at Hardangergutane som et selskap ble etablert. Selskapet ble etablert på bakgrunn av mange gode tilbakemeldinger fra dem som fikk smake på produktene de lagde.

 

Alle epla har sin særeigne smak –­ frå det søte, til det meir syrlege og friske. Dette er eit resultat av klimaet og det grøderike jordsmonnet i området.

 

Produktene til Hardangergutane er ekte og helt uten tilsetninger. De legger vekt på at både smak og det visuelle er ivaretatt og sortimentet utvides stadig. 

 

 

Etablert
2015
Område
Vestlandet
Nyplukkede epler fra gården
Eplemoster og sider fra Hardangergutane
Artikkelbilde Drikke og tilbehør

Visste du at vi i ASKO Servering har alt du trenger for å gjøre baren din komplett?

Artikkelbilde Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!

Artikkelbilde Matskatter fra Røros & Østerdalen

Vi i ASKO Servering ønsker å takke for en kjempe fin tur gjennom Nord Østerdalen og Røros! Vi har samlet sammen produktene vi fikk smake på, samt litt mer informasjon om alle leverandørene vi besøkte!

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Driver du med takeaway eller catering? Vi har et godt utvalg av emballasje, beger og bokser som passer perfekt for dette formålet. Våre produkter er laget for å holde maten din frisk og god, og gjøre leveringen både enklere og mer effektiv. La oss hjelpe deg med å finne de rette løsningene for din bedrift!

Artikkelbilde Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester. I tillegg er sjømat kjent for sitt relativt lave CO2-avtrykk sammenlignet med andre proteinkilder, noe som gjør det til et bærekraftig valg for fremtiden.