Frøyalaksen oppdrettes i havet utenfor øya Frøya i Trøndelag, her legges grunnlaget for den unike kvaliteten. Golfstrømmen har i årtusener skapt sterke strømmer med stor forskjell på flo og fjære, som sikrer tilførsel av rent sjøvann to ganger i døgnet – hele året!
I dag produseres Frøya på et av landets største og mest moderne lakseslakterier, SalMars slakteri på Frøya. Her slaktes mer enn 120 fisk i minuttet av de 400 ansatte som jobber der.
- Det gir Frøya en unik mulighet til å velge ut de aller beste fiskene, som lever opp til våre strenge kvalitetskriterier, forteller Henrik Andersen i Frøya Salmon AS.
- Derfor skjærer Frøya bort halestykket, slik at du kun står igjen med en perfekt og ensartet backloin. Skal du laksen lett, eller ønsker en litt fetere lakseloin, bør du velge en midloin. Frøya midloin har ensartet tykkelse som gjør at du enklere får perfekte stekeresultatet, sier Henrik.
Både Frøya backloin og midloin er spiseklare rett fra pakken. Den unike smaken og konsistensen oppnås når man blant annet kjøler ned produktet til 1,5 grader bare to timer etter fisken er tatt opp av sjøen. Dette hjelper til å bevare smaken og ferskheten helt frem til er levert hos deg!
- Jeg tror at for den kresne kokken som verdsetter kvalitet for både seg selv og de rundt seg er Frøya et opplagt valg. Jeg tenker videre at det er viktig med lokale varer og produkter fordi det utnytter verdifulle norske naturgitte fortrinn, som bør komme alle til gode, sier Henrik og legger til: - Konsumentene vinner på ekstraordinære smaksopplevelser, samtidig som vi holder lys i husene langs norskekysten på en bærekraftig måte, til glede for både dagens og fremtidige generasjoner.
Vårsola titter frem, asfalten kommer til syne og softis-maskinene skrus på! Er du klar for årets softis-sesong? La deg inspirere og lag deilig Hennig-Olsen softis og milkshake med spennende strøssel og sauser.
Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester. I tillegg er sjømat kjent for sitt relativt lave CO2-avtrykk sammenlignet med andre proteinkilder, noe som gjør det til et bærekraftig valg for fremtiden.
Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.
Sommeren er en fin tid for smakfulle fristelser. Vi har plukket ut flere av våre produkter som skaper kos og hygge i sommermånedene. Produktene er fleksible og kan deles og scoopes i ulike størrelser slik at gjestene kan smake flere varianter som frister til gjenkjøp.
Vi har et stort utvalg av alkoholholdig og alkoholfrie produkter til din sommermeny.