Bilde

La oss inspirere deg!

Kunnskap gir trygghet, og serveringsbransjen er både utfordrende og spennende. Vi holder deg oppdatert på hva som skjer i markedet. Les vårt magasin, delta på våre kurs og følg oss på sosiale medier

SMAK Magasinet

SMAK speiler utviklingen i den norske serveringsbransjen og gir deg relevant stoff om aktuelle trender i markedet, om leverandører, kunder, NorgesGruppen og ASKO Servering. SMAK magasinet er gratis, og du kan bestille et abonnement hos oss. 

 

Besøk SMAKmagasinet på nett: https://smakmagasinet.no

 

Bestill SMAKmagasinet her: https://smakmagasinet.no/om-smak/abonner/

 

KIT-akademiet

KIT står for kunnskap, inspirasjon og trygghet. KIT hever kompetansen til deg og dine ansatte, og tilbyr kurs innen mat, drikke, økonomi og trygg mat. KIT har kurs for deg som er ny i serveringsbransjen eller som ønsker å bygge videre på eksisterende kunnskap. 

 

Se vår kurskalender her: https://kitakademiet.no/kurskalender/

 

Følg KIT-akademiet på instagram: https://www.instagram.com/kitakademiet

 

Følg KIT-akademiet på Facebook: https://www.facebook.com/kitakademiet/

 

ASKO Servering på Facebook

Hold deg oppdatert på bransjenyheter, produktnyheter, kampanjetilbud, inspirasjon, tips og triks. 

 

Følg ASKO Servering på Facebook: https://www.facebook.com/askoservering/

 


Artikkelbilde Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!

Artikkelbilde Alkoholholdig drikkevare

Alkohol er en viktig varegruppe for deg som kunde og ASKO Servering har varene du trenger. Spar tid, penger og ressurser ved å samle dine bestillinger på et sted.

Artikkelbilde Effektiv rengjøring til uteserveringen

Når våren og sommeren nærmer seg fylles restauranter og uteserveringsteder av folk som vil nyte solskinnet og deilig mat. God hygiene er med på å sikre at du tilbyr dine kunder en bekymringsfri matopplevelse også utendørs. Se våre tips for en ren sommersesong!

Artikkelbilde Alternative produkter

Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.

Artikkelbilde SUP? Single Use Plastics.

Engangsplast produkter er forbudt i Norge og EU. Men våre leverandører hjelper deg med gode alternativer!