Bilde

Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!

 

I en hektisk hverdag kan det være fint med noen gode ferdigprodukter. Med kakedekor, en syrlig kirsebærgéle og friske urter kan du likevel friste dine gjester med en unik dessertopplevelse! Her har Vilde pyntet en ferdig oppdelt klassisk New York Cheesecake med tidløs og elegant "rød twist" sjokoladepynt og kirsebærgéle. Serveres med en smakfull kirsebærkompott ved siden av.

 


Lag denne kaken du også!

Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby våre kunder disse varene til en redusert pris. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Friske sommersalater med Matskatter

Når sommeren melder sin ankomst, frister det med lett og smakfull mat som lar råvarene skinne. Vi har satt sammen friske sommersalater, laget med sesongens beste matskatter!

Artikkelbilde Gravet finnmarksrein

Gravet Finnmarkrein servert på Blinis laget på svelerøre fra Telemarksrøra, toppes med Espalette syltetøy og Rørosrømme.

Artikkelbilde Plantebaserte nyheter fra Naturli’

Endelig har Naturli’ proteindrikker kommet på det norske markedet! Vi er glade for å dele disse plantebaserte nyhetene med deg, og nå kan du prøve dem til kampanjepris i to uker. I tillegg lanserer vi den helt nye Naturli’ Pro-barista, en 100% plantebasert skumbar havredrikk som allerede har fått fantastiske tilbakemeldinger fra testkundene våre.